SEIER I EN JEVN KAMP

Kampreferat skrevet av Maria Javery

Det ble en nervepirrende kamp i LSK-hallen som ender med 3 poeng til oss. Det ble scoret to flotte mål fra vår side, men en del balltap gjør kampen mer spennende enn den kanskje burde vært.

Første mulighet kommer etter 5 minutter. Wilmann kommer på høyre side hvor hun får lagt inn til Löfwenius som header, men keeper redder. Etter 10 minutter får vi en corner på venstre side som tas kort til Haavi. Hun spiller ballen tilbake til Woldvik som tar med seg ballen innover i feltet og fra spiss vinkel klinker hun ballen opp i nettaket. 1-0 til oss! I det 23. minutt avslutter Wilmann og treffer en Arna-Bjørnar spiller i hånda. Istedenfor straffe blåses det for en offside.

Etter 31 spilte minutter får Arna-Bjørnar sin første corner, men denne ble det ingen stor sjanse ut av. I det 36. minutt må Norstrøm vise seg frem. Arna-Bjørnar kommer på en kontring hvor det blir spilt igjennom, Norstrøm kommer ut og redder mesterlig.

Vi føler vi burde ha scoret flere mål i første omgang, men kampen går til pause på 1-0.

I andre omgang kommer Arna-Bjørnar til en avslutning etter 52 minutter som Norstrøm holder greit. Dessverre skjer det vi ikke ønsker skal skje. I det 63. spilleminutt får Arna-Bjørnar en corner fra høyre. Erman får gå opp alene og utligner til 1-1.

Vi må heldigvis ikke vente så lenge før vår kaptein sender oss opp i ledelsen igjen. Det er et veldig bra oppbygd angrep som starter med en crosser fra Haavi over til Dahlström, som spiller til Vanhaevermaet. Hun spiller ballen videre til Wilmann som med et godt overblikk finner Haavi. Hun får ballen på venstre, tar den med seg til rundt 11 meter før hun avslutter på fantastisk vis opp i høyre hjørnet.

I det 78. minutt får vi en mulighet til å punktere kampen. Ellingsen kommer på høyre side hvor hun legger inn til Woldvik, men dessverre settes ballen over rammeverket.

Det ble en nervepirrende slutt, men vi drar heldigvis seieren i land. Som Hege sier etter kampen «De siste 30 minuttene av kampen pluss starten var bra». Vi håper jentene tar med seg disse minuttene videre til neste kamp!

Forza birdsa

VI-OSS-SAMMEN

Neste hjemmekamp er mot Vålerenga 22. august kl. 15:00. Informasjon om billettkjøp vil bli lagt ut.