ROSENBORG 2-1 LSK KVINNER

Kampreferat

Etter lørdagens elleville kamp i LSK-hallen ventet en tøff bortekamp mot RBK på Koteng Arena i Trondheim. Det ble gjort én endring fra laget som startet kampen mot Avaldsnes. Thea Kyvåg ble erstattet av Mille Ivi Christensen i startelleveren.

Etter et farlig RBK-angrep i første minutt tar LSK Kvinner over kampen og etablerer et lite trykk på hjemmelagets mål. Seks minutter ut i kampen får LSK Kvinner en meget god sjanse etter et frispark som slås inn. Headingen går dessverre rett på keeper som redder.

LSK Kvinner sin gode start får en brå stopp da RBK noe heldig tar ledelsen etter 12 spilte minutter med et innlegg fra høyre. Selvmål og 1-0. Rett fra avspark etter målet går Birdsa i angrep og holder på å redusere umiddelbart. Emilie Woldvik får med seg ballen etter å ha vunnet ballen høyt og fosser mot målet til hjemmelaget. Rosenborg fikk taklet i siste liten.

Etter 25 spilte minutter vinner LSK Kvinner ballen høyt og kommer seg til et skudd fra fem meter, men hjemmelaget får blokkert til corner i siste liten. Påfølgende hjørnespark ender nesten med mål, når Birdsa kommer seg til to skudd inni femmeteren, men RBK får blokkert begge gangene.

Syv minutter senere kombinerer Birdsa fint og Emilie Haavi kommer seg alene med keeper, men hjemmelaget henter seg inn igjen med en mesterlig takling, dessverre for vår del.

De gulkledde fortsetter å være best, med unntak av et par kontringer fra hjemmelaget. Men flere scoringer blir det ikke, og lagene går til pause på stillingen 1-0.

Rosenborg kommer ut som et helt annet lag i andreomgang. De kommer seg til flere brukbare sjanser, og etter 55 spilte minutter skyter de i tverrliggeren og ut. LSK Kvinner kommer så på en kontring hvor de spiller seg til en corner. Denne klareres unna, men de gulkledde holder trykket oppe. Emilie Woldvik slår et nydelig innlegg som Sophie Román Haug setter i mål og vi er like langt! 1-1.

Kun seks minutter senere kommer Rosenborg på et angrep hvor de kommer seg til et skudd fra 16 meter. Det skytes via en gulkledd nok en gang, og i mål. 2-1.

Etter dette skjer det veldig lite på Koteng Arena, og kampen er relativt jevnspilt. Med unntak av et par langskudd fra lagene, og en heading fra RBK skjer det lite. I det siste spilleminuttet kommer hjemmelaget seg til en gigantisk dobbeltsjanse, men Cecilie Fiskerstrand varter opp med en enorm dobbeltredning. Kampen ender med det 2-1 til Rosenborg.

Kampinfo

Rosenborg 2-1 LSK Kvinner

58 min: Sophie Román Haug (Assist: Emilie Woldvik )

LSK Kvinner XI: Cecilie Fiskerstrand – Mia Authen – Malin Brenn – Ina Gausdal – Emilie Woldvik – Isabell BachorNora Eide Lie – Mille Ivi Christensen – Mimmi Löfwenius – Emilie Haavi(c) – Sophie Román Haug

Innbyttere: Thiril Erichsen, Casandra Lüthcke (Inn 86. min), Thea Kyvåg (Inn 74. min), Oda Johansen.

Jentene fortsetter det knalltøffe kampprogrammet inn mot landslagspausen og spiller allerede førstkommende lørdag. Stabæk er motstander på Nadderud 16.10 klokken 15:00.