Rosenberg Spiseforretning, bspoke og Romerike Golfklubb forlenger sine avtaler

Det er meget gledelig å annonser at tre partnerne forlenger samarbeidet med LSK Kvinner inn i påsken.

bspoke og LSK Kvinner går inn i sitt 4. år som samarbeidspartnere

- Vi ønsker å sponse LSK Kvinner en ny sesong fordi vi deler deres verdier om likestilling, mangfold og vinnerkultur. Vi tror på at kvinner skal ha like muligheter som menn i idrett, næringsliv og samfunn. Vi vil også lære av deres erfaringer og kunnskap om hvordan de håndterer motgang og bygger et sterkt lag. Som sponsor av LSK Kvinner får vi tilgang til et spennende forretningsnettverk av andre samarbeidspartnere, samt muligheten til å invitere våre kunder og ansatte til å oppleve toppfotball på nært hold, sier avdelingsleder i bspoke, Jan Erik Johansen.

Rosenberg Spiseforretning og LSK Kvinner forlenger samarbeidet som sørger for pølser i ypperste kvalitet i kiosken på kampdag

-Vi er en bedrift i Lillestrøm som i hovedsak eies og ledes av kvinner. Og derfor syntes vi det er ekstra gøy å heie frem kvinnefotball og LSK kvinner! Kombinasjonen fantastisk fotballag og servering av fantastiske pølser er fantastisk bra, så nå forlenger vi samarbeidet med LSK Kvinner, sier Cesilie Sæbø, daglig leder i Rosenberg Spiseforretning.

Romerike Golfklubb + LSK Kvinner = sant

-Vi ønsker virkelig at kvinner/damer skal ha like muligheter for å drive med sin favoritt idrett/sport på så lik linje som gutta. Vi heier på sterke kvinner/damer som står på og jobber slik vi ser uke etter uke. Deres utvikling har vært helt enorm og dette vil vi være med på. Så enkelt er det, sier Tore Hubenthal, daglig leder i Romerike Golfklubb.

Daglig leder i LSK Kvinner, Gunn Brennhaugen, er glad for at de tre bedriftene er med videre:

- Vi i LSK Kvinner setter enormt stor pris på at bedriftene ser verdien av å forlenge sine samarbeid med klubben. Alle tre er aktive bidragsytere i vårt partnernettverk, og vi gleder oss til å ta fatt på et nytt år med dem alle, sier Gunn.

Vi takker alle tre bedrifter for tilliten og vi ser frem mot å fortsette det gode samarbeidet fremover!