RANVEIG KARLSEN ER NY SPORTSSJEF I LSK KVINNER!

 

Ranveig Karlsen har i dag signert med LSK Kvinner i rollen som sportssjef. Hun har lang fartstid i klubben fra før, og skal nå ta fatt på rollen som sportslig ansvarlig.

Hvordan er det å være tilbake i LSK Kvinner, og nå som sportssjef?

-Jeg er ydmyk og beæret over å bli sportssjef i en av landets mest meritterte klubber, som har stått i en utfordrende situasjon med generasjonsskifte, og som likevel fortsatt er med i toppen. Opprinnelsen gir meg klump i halsen når jeg tenker tilbake til tiden fra Setskog, Setskog/Høland, Team Strømmen og nå LSK Kvinner. Jeg har vært en del av klubben i store deler av livet som spiller og trener, så nå gleder jeg meg enormt til å komme i gang og bidra i en ny rolle som sportssjef, sier Ranveig Karlsen.

Administrativ leder Stein Ellingsen er for tiden fungerende sportssjef i klubben, og han ser frem til å få på plass Ranveig inn i denne rollen.

Hvordan blir det å få på plass en sportssjef?

-Vi er utrolig glade for å få på plass en sportssjef. Det har vært en god prosess med mange gode kandidater, og vi er svært fornøyde med den vi landet på. Rollen er etterlengtet og vil være med å løfte profesjonaliteten til LSK Kvinner internt og utad, på lik linje med alle de andre ansettelsene vi har gjort den siste tiden, sier Stein Ellingsen

Hvordan blir det å få kompetansen til Ranveig inn i det sportslige teamet? 

-Det blir veldig bra å få Ranveig sin kompetanse inn i det sportslige teamet. Ranveig er hel ved, hun har gult og svart hjerte, hun har bøttevis med erfaring og kjenner klubben veldig godt. I Ranveig får vi inn en person som vil være operativ fra dag én, hun kjenner klubben bedre enn de fleste, kjenner spillergruppene godt og ikke minst er en svært godt likt person på Romerike. For oss som vil løfte samarbeidet med våre naboklubber så er Ranveig gull å få inn, sier Stein Ellingsen.

Vi ønsker Ranveig velkommen tilbake til klubben og ser frem mot tiden sammen fremover!

 

VI – OSS – SAMMEN!