Radio Metro + LSK og LSK Kvinner = sant

F.V: Jonas Jensen, LSK Kvinner, Markeds- og medieansvarlig, Monica Brenne, Radiorådgiver - Radio Metro, The Beat & Radio Rox og Kari Herredsvela, Salgs- og partneransvarlig, LSK.

Sist oppdatert: 17. jun 2022 Skrevet av: jonas

 

Radio Metro og LSK Kvinner har i dag inngått et samarbeid. Med det er både LSK og LSK Kvinner nå samarbeidspartnere med den lokale radiostasjonen.

-Vi ønsker å være til stede lokalt og vise at vi støtter både LSK og LSK Kvinner. Gode verdier, mangfold og likestilling er noe vi i Radio Metro setter høyt. Med så mange kvinner i alle posisjoner i Radio Metro, synes vi det er veldig stas at vi i tillegg til LSKs herrelag, nå også er sponsor av LSK Kvinner, sier Monica.

Radio Metro kan du høre på Øst- og Sørlandet. Lokale nyheter, konkurranser, trafikk og glade programledere. Du kan annonsere på hele Østlandet, eller velge en av deres lokale reklamesoner. De satser også på Podkast via deres nystartede Podcastbyrå, Gjenklang. Les mer om Radio Metro her!

-Vi har hatt en god dialog med Monica hele veien, og at vi nå lander en avtale er veldig gledelig. De har sponset LSK en stund, og at de nå velger å gå inn hos oss i LSK Kvinner setter vi stor pris på. Med denne avtalen på plass har vi en helt ny plattform å spre budskapet om klubben på, vi gleder oss til å jobbe sammen med Monica og Radio Metro, sier Jonas.