Puma er ny utstyrsleverandør! 

Sist oppdatert: 12. feb 2021 Skrevet av: jonas

 

Puma Norge har inngått ett 5-årig partnerskap med LSK Kvinner.

-Det er med stolthet vi kan annonsere at Puma-familien har blitt større, sier Cato Richardsen, Field Sales Representative i Puma Norge.

-LSK Kvinner var ett naturlig valg for Puma da vi ønsket å sikre oss en toppklubb på kvinnesiden. Puma skal synes på alle fotballarenaer og derfor var det viktig for Puma og signere en toppklubb også i toppen av norsk kvinnefotball.

-Det er liten tvil om at vi ser frem til ett langt og godt partnerskap i sammen med alle avdelinger i LSK. Puma er nå stolt sponsor til hele LSK-familien og ønsker alle avdelinger lykke til med sesongen 2021, sier Cato Richardsen.

 

Kjetil Ryen fra  Comet Sport sier følgende:

-Vi i Comet Sport Lillestrøm gleder oss over en ny 5-årig avtale og ser frem mot et like godt samarbeid som vi har hatt de foregående årene. Hele Comet Sport-familien ønsker alle lykke til i 2021-sesongen. Vi skal bidra så godt vi kan fra vår side, til at det blir et vellykket år på alle fronter.

 

Markeds- og medieansvarlig Jonas Otto Jensen og fungerende daglig leder May Gulbrandsen er svært fornøyde med å ha fått plass en avtale med Puma som ny utstyrleverandør.

-Det føles veldig riktig for klubben ift en tilnærming mot LSK samtidig som både spillerne og vi gleder oss til å ta i bruk den nye kolleksjonen. Vi ser frem til et langt og godt samarbeid med Puma. Vi er selvfølgelig også svært takknemlige for å kunne fortsette det god og lange samarbeidet vi har med Comet Sport. Kompetansen de sitter på er gull verdt for oss i en travel og hektisk hverdag.