Prisdryss fra TV 2 og TFK

I dag har TV 2 og TFK delt ut flere priser for årets sesong i Toppserien, og vi stakk av med hele 4 stykker! Her finner du en oversikt over hvilke vi har vunnet, samt hvilke spillere som er med på årets lag. Foto: Morten Kristoffersen, TV 2.

Årets trener (TFK)

André Bergdølmo ble lite overaskende kåret til årets trener i Toppserien etter en solid 2023-sesong. 

Årets keeper (TV 2)

Cecilie Fiskerstrand ble kåret til årets keeper, noe som er fullt fortjent. Cecilie vant prisen foran Aurora Mikalsen, Savanna Duffy og Jalen Tompkins som også var nominerte. Dette er begrunnelsen til juryen:

"Cecilie Fiskerstrand er årets keeper i Toppserien. LSK Kvinner-keeperen har slått tilbake på strålende vis etter kneskaden som fratok henne muligheten til å spille EM i 2022. 

Sunnmøringen har holdt nullen i 15 av 27 seriekamper, og det er det ingen andre keepere i serien som kan matche.»

Årets midtbanespiller (TV 2)

Vår solide midtbanespiller Emma Stølen Godø ble kåret til årets midtbanespiller. Her er begrunnelsen fra juryen: 

«Indreløperen har vært svært sentral for LSK Kvinner-laget som tok en sterk bronsemedalje i år. 23-åringen er blitt en av de mest målfarlige midtbanespillerne i ligaen med sine åtte mål på 24 kamper. Hennes gode driv med ball kombinert med hennes duellkraft gjør Godø til en komplett midtbanespiller.»

Emma vant prisen foran Thea Bjelde, Olaug Tvedten og Justine Kielland.

Årets gjennombrud (TFK)

Miljana Ivanovic vant prisen "årets gjennombrudd", etter den solide sesongen hun leverte i 2023.

Årets lag (TV 2)

Når TV 2 presenterte årets lag tidligere i dag, var så mange som tre LSK Kvinner-spillere representert. Cecilie Fiskerstrand, Mia Authen og Emma Stølen Godø var alle en del av de 11 utvalgte fra året sesong. Les mer om begrunnelsen og se hele laget her!

VI - OSS - SAMMEN