Overtidstap i Trondheim

Rosenborg tok med seg alle poengene på Koteng Arena etter å ha scoret på overtid. Foto: SJ Photo.

I 1. omgang er Rosenborg det beste laget, samtidig som de er meget effektive.

11 minutter inn i kampen setter de sin første scoring for dagen.

Utover i omgangen har vi en del ball, men vi sliter med å skape sjanser. Ett minutt før pause er vi veldig nærme å pirke ballen i mål på en corner, men dessverre kontrer hjemmelaget og setter inn 2-0.

I 2. omgang er vi et helt annet lag, og det er vi som styrer det meste som skjer på Koteng Arena de siste 45.

Vi skaper flere brukbare sjanser, og etter 67 minutter får vi endelig betalt. Thea Kyvåg spilles gjennom av Miljana Ivanović og kommer alene med keeper før hun banker ballen i mål. 2-1.

Vi presser på for utligning, og tre minutter før fulltid banker Emilie Woldvik ballen kontant i mål. 2-2.

Dessverre blir gleden kortvarig, og RBK scorer litt ut av ingenting to minutter på overtid.

Etter en solid 2. omgang er blir tapet veldig surt, men det er mye positivt å bygge videre på.

Kampfakta

Rosenborg 3-2 LSK Kvinner
Mål: 67' Thea Kyvåg (Målgivende: Miljana Ivanović), 87' Emilie Woldvik (Målgivende: Oona Siren)

Gule kort: 60' Mille Ivi Christensen

Laget (4-3-3): Cecilie Fikserstrand, Emilie Woldvik (c) - Camilla Huseby - Mia Authen - Oda Johansen, Oona Siren - Katrine Winnem Jørgensen - Tonje Erikstein, Ásdís Halldórsdóttir - Miljana Ivanović - Thea Kyvåg

Innbyttere: Thiril Erichsen, Kaja Hjelmhaug, Mille Ivi Christensen, Emma Reshane, Marte Hjelmhaug

Bytter: 46' Marte Hjelmhaug & Mille Ivi Christensen inn, Oda Johansen & Tonje Erikstein ut. 67' Emma Reshane inn, Thea Kyvåg ut.

Neste kamp spilles hjemme mot Røa på lørdag - bli med på kamp her!