Oona Siren (22) klar for LSK Kvinner

Vi ønsker velkommen til vår nye finske midtbanespiller. Oona har signert en treårskontrakt med klubben.

22-åringen, som spiller på det finske landslaget, ser frem mot å spille for LSK Kvinner.

- Jeg er veldig glad for å signere for LSK Kvinner. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben så langt, og jeg tror dette er et godt sted for meg for å utvikle meg videre som fotballspiller. Jeg ønsker å bidra til at LSK Kvinner lykkes så mye som mulig. Det blir veldig gøy å møte laget, og komme i gang med å gjøre jobben inn mot sesongstarten, sier Oona.

Midtbanespilleren begynte sin karriere i TiPS, før hun signerte for toppklubben KuPS i 2022. Her har det blitt to seriegull og to cupcull på rad for Oona, i tillegg til spill i Champions League. Finnen gleder seg til å kjenne på nivået i Toppserien.

- Jeg har alltid hatt store ambisjoner som fotballspiller, og å spille utenlands i en større og tøffere liga har vært et mål for meg. Dette blir min første klubb utenfor Finland og jeg gleder meg veldig til å kjenne på nivået i Norge, siden jeg vet at Toppserien er en veldig god liga, sier Oona.

Vi er veldig glade for at Oona kommer inn og styrker midtbanen vår. André Bergdølmo og sportssjef Jan Henrik Øydne er sikker på at 22-åringen passer godt inn i LSK Kvinner.

- Oona er en veldig spennende spiller som vi er veldig glade for å signere til LSK Kvinner. Spillerprofilen hennes matcher veldig mange parametere i vårt spill. Vi gleder oss til å få Oona inn som en del av laget i januar, hun kommer til å bli et meget godt tilskudd i LSK Kvinner, sier André.

- Vi signerer en finsk landslagsspiller som kommer fra KuPS. Oona er en offensiv midtbanespiller som kan brukes i flere posisjoner. Hun er en spennende spillertype som passer godt til vår spillestil. Vi har stor på at Oona vil bidra godt i gult og svart de neste tre årene, sier Jan Henrik.

Velkommen til oss, Oona!

VI - OSS - SAMMEN