Ole-Petter Pedersen Bremstein utvider sin rolle – blir hovedtrener for Minibirdsa og trener på WANG

Sist oppdatert: 16. des 2022 Skrevet av: jonas

 

Ole-Petter ble ansatt hos oss i september i rollen som analysesjef, nå forlenger han kontrakten og øker sin stillingsprosent til 100%. I tillegg til å være analysesjef skal Ole-Petter nå også tre inn i rollen som hovedtrener for rekruttlaget samtidig som han får en trenerrolle på WANG.

Har du husket å benytte deg av vårt juletilbud på sesongkort? Bli med på kamp i 2023 her!

-Det har vært en positiv opplevelse fra dag en. Velkomsten fra jentene og teamet rundt kunne ikke vært bedre. For det første vil jeg si at på de få månedene jeg har vært her har jeg fått et veldig nært forhold til klubben, og ikke minst menneskene som er involvert, sier Ole-Petter.

-Jeg har møtt og blitt kjent med både et støtteapparat og spillere som brenner for fotball og utvikling. Denne entusiasmen fra alle involverte skaper en kultur for utvikling i gruppa, som jeg har stor tro på at vi får se enda mere av i sesongen som kommer. Jeg blir i alle fall veldig motivert selv av denne gruppa med flotte mennesker, sier Ole-Petter.

-Jeg ønsker å bruke anledningen til å takke Knut, Johanna og Isabell for hvordan de tok meg inn i teamet da jeg startet i september, og for alt jeg har lært av dem både fotballfaglig og som menneske gjennom disse månedene. Flinke og hardtarbeidende folk som har gjort min korte reise så langt i LSK Kvinner til en glede hver eneste dag, sier Ole-Petter.

I tillegg til å være hovedtrener for rekruttlaget, fortsetter som nevnt Ole-Petter i rollen som analysesjef for LSK Kvinner, samtidig som han nå også trer inn i en trenerrolle på WANG Romerike. Ole-Petter gleder seg til å ta fatt på sin nye rolle

-Å nå få muligheten til å være hovedtrener for rekruttlaget er en inspirasjon og motivasjon for meg personlig til å fortsette den harde jobbinga, og å jakte videre utvikling hver dag, sier Ole-Petter.

-Jeg er veldig ambisiøs og ønsker å nå langt i fotballen. Denne utfordringen føler jeg passet bra for meg nå. Jeg skal jo ikke lede dette laget alene, men er så heldig å ha et team med meg som bidrar rundt. Vi skal sammen ta utfordringen og levere et sterkt år i 2023, med hovedfokus på utvikling individuelt og som lag. Planleggingen er godt i gang, og jeg gleder meg enormt til vi starter opp på feltet i begynnelsen av neste år, sier Ole-Petter entusiastisk.

-Jeg verdsetter stort at klubben har troa på meg og ønsker å satse på meg i disse tre rollene. Det blir selvsagt en utfordring, men med klubben i ryggen tar jeg sats og håper på å fly langt ned i bakken før jeg lander med et telemarksnedslag verdsatt til 20 i stil. Jeg klarer det ikke alene, men sammen klarer vi alt. Vi – Oss – Sammen, sier Ole Petter.

Samtidig ønsker vi å rette en stor takk til Knut Aga Jr. for hans gode bidrag i årets sesong. Hele klubben ønsker deg masse lykke til videre! 

VI – OSS – SAMMEN