ØIE forlenger samarbeidet med LSK Kvinner

TO GLIS: Emma Helena Sørensen og Ronny Engebretsen smiler etter å ha signert ny samarbeidsavtale. NB: Bilde ble tatt i 2018 - i lang tid før korona-tilstandene. Foto: Anna Collett

Sist oppdatert: 06. apr 2020 Skrevet av: Emil Saglien Ruud

 

ØIE Eiendomsutvikling AS er en langsiktig og trofast samarbeidspartner, og har forlenget sin avtale med LSK Kvinner ytterligere ett år.

– LSK Kvinner har et verdigrunnlag som er helt i tråd med hva vi i ØIE Eiendomsutvikling står for. LSK Kvinner sier at arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd, samt at all idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Med dette som fundament har LSK Kvinner bygd opp en vinnerkultur som gjennom flere år har oppnådd topp resultater nasjonalt, og som også holder et meget høyt internasjonalt nivå. ØIE Eiendomsutvikling er opptatt av å støtte opp om lokalt idretts-/ og kulturliv, samt å bidra til å løfte kvinnefotballen i Norge, og er stolt sponsor av LSK Kvinner også i 2020, sier Ronny Engebretsen, daglig leder i ØIE Eiendomsutvikling.

Engebretsen og ØIE har vært en årrekke i LSK Kvinners sponsornettverk. Det setter LSK Kvinners daglige leder, Emma Helena Sørensen, stor pris på.

– ØIE har vært en lojal støttespiller gjennom en 10 års periode, det har vært helt avgjørende for vår utvikling og sportslig suksess å ha med Øie på laget. Også i disse vanskelige tider, støtter de oss med betydelig beløp, det setter vi stor pris på, sier daglig leder i LSK Kvinner.