Oda Johansen forlenger kontrakten med LSK Kvinner - klar for to nye år

Det er en stor glede å dele nyheten om at 19-åringen har signert en ny kontrakt med klubben som strekker seg ut 2025. Foto: Emil Saglien Ruud, Megapiksel

Venstrebacken fikk sin debut i Toppserien på tampen av 2021-sesongen. Siden den gang har det blitt totalt 46 ligakamper for LSK Kvinner. Nå gleder Oda seg til flere år i gult og svart.

- Det kjennes bra å forlenge med to nye år, jeg trives veldig godt i klubben. Vi har en veldig god spillergruppe med godt samhold, og vi har et godt trenerapparat, sier Oda. 

Den lokale 19-åringen som er fra Fjellhamar, har gått gradene i klubben siden hun kom hit i 2021. 2023-sesongen har bydd på både bronsemedalje i Toppserien, cupgull i J19-NM og debut på U23-landslaget. Nå ser Oda fremover, og hun er klar til å ta nye steg sammen med LSK Kvinner.

- Det er jo ikke så lenge siden jeg spilte i Fjellhamar til jeg er her. Det har vært gøy å ta steg så fort, og jeg gelder meg til å ta nye steg i tiden fremover, sier Oda.

Se hele videointervjuet med Oda her!

Oda har levert 6 målgivende pasninger og ett mål fra sin venstrebackposisjon i årets sesong. Hovedtrener André Bergdølmo og sportssjef Jan Henrik Øydne er veldig glade for at 19-åringen blir med videre. 

-Oda er en spiller som allerede i ung alder har spilt mye i Toppserien. I år har hun tatt ytterlige steg, både på og utenfor banen. I høstsesongen spesielt, har hun vist en litt mer "voksen" spillestil i alle faser av spillet. Det skal bli veldig spennende og se hvordan hun fortsetter utviklingen sin i tiden fremover. Vi er veldig fornøyd med at Oda er med videre, sier André.

-Vi er veldig stolte over at Oda blir med oss videre. Hun har levert en strålende sesong, og spilt veldig mye tross sin unge alder. Oda toppet sesongen med å bli norgesmester for J19. Hun er en topp jente både på og utenfor banen, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Jan Henrik. 

VI - OSS - SAMMEN