Nytt tilskudd i LSK Kvinner. Velkommen Christian!

Fra 1. oktober trer Christian Bogstad Løvstad (33) inn i en 100% stilling som sponsor- og markedsansvarlig i LSK Kvinner.

Foto: Saglien Media

Sist oppdatert: 27. aug 2019 Skrevet av: Emil Saglien Ruud

 

– Jeg gleder meg utrolig mye til å jobbe med et så høyt presterende team som LSK Kvinner er. Et dyktig lag og idrettsutøvere har jeg enorm respekt for, og det er fascinerende å se fra utsiden hvor mye som legges ned av arbeid for å bli best. Når det i tillegg i veldig liten grad er økonomi som er motivasjonen til å bli best så blir jeg enda mer imponert! Og jeg håper å kunne bidra sammen med teamet til at vilkårene skal endres betraktelig. Norsk fotball må henge med nå for å holde følge med de store klubbene ute i Europa. Det satses enormt der ute og skal vi henge med sportslig i Champions League de neste årene, må vi får til enda mer engasjement både fra publikum og næringslivet. Og den jobben gleder jeg meg enormt til å starte med, sier LSK Kvinners kommende markedsansvarlig.

Christian kommer fra Miklagard Golf der han har jobbet i 17 år. Der har han hatt flere forskjellige roller, de siste årene som ansvarlig for marked og sponsorer.

– De siste 5 årene har jeg hatt ansvaret for sponsorarbeidet i Miklagard Golfklubb. Der har vi sett at om engasjement skapes,er næringslivet på Romerike både flinke og villige til å bidra til at klubben utvikler seg. Det har vært utrolig spennende å få jobbe på Miklagard i ulike roller i snart 17 år. 

Selvfølgelig blir det en litt spesiell dag å gå ut døra på kontoret for siste gang, men som medlem gleder jeg meg til å følge utviklingen der. Blant annet det spennende som skjer med hotell og ny bane, sier han.

Les også: LSK Kvinner – Vålerenga 2-0

 – Hva gleder du deg mest til med denne jobben?

Akkurat nå er det nok bare denne nye jobben i LSK Kvinner som kunne få meg til å bytte arbeidsplass. Når det var snakk om kvinnefotball med alt positivt som skjer der, og i tillegg til at det er LSK Kvinner, så føltes det veldig riktig å takke ja da tilbudet kom. 

Og fortsetter:

Jeg tror virkelig at dersom vi gjør en god jobb med de som jobber med kvinnefotballen sentralt i forbundet, lokale og nasjonale medier og ikke minst alle supportere av klubbene der ute, så vil norsk kvinnefotball få et enormt løft de neste årene. Men det kreves at vi er villige til å tenke nytt. Det krever en enorm innsats fra alle inkludert sportslig, administrasjonen, supportere og sponsorer for at vi skal kunne smi mens jernet er varmt etter VM. Jobben må gjøres. Selv om det var utrolig positiv omtale, interessen var stor og engasjementet var høyt før, under og etter VM, så blir det fort vinter og kaldt om vi ikke klarer å utnytte mulighetene nå, utdyper 33-åringen.

 

Han har troen på at økonomien vil komme seg i årene fremover.

Jeg er helt overbevist om at så lenge LSK Kvinner fortsetter prestere og levere gode sportslige resultater, vil også økonomien utvikle seg i positiv retning raskt. Vi skal som sagt jobbe hardtalle sammen for å få med oss det lokale publikum og næringsliv for å gi Norges beste fotball-lag de rette forutsetningene for utvikling som de fortjener. 

Løvstad har vært en aktiv mann, innom flere idretter. Tidligere spilte han på LSK sitt rekruttlag, og kunne fort tatt steget opp, men det skjedde ikke.

– Jeg har alltid vært glad i sport, vært innom mange ulike idretter. En gang i ungdommen spilte jeg fotball, men nå sparker jeg ball for Borgen IL i 6 div. Jeg har spilt for Borgen og Kløfta som guttespiller før jeg gikk til Lyn som junior og videre til LSK sitt rekruttlag. Var vel litt for lat for å kunne bli god nok til å ta steget opp til elite, forteller han med et smil.