Nye fjes hos LSK Kvinner

Foto: Vegard Wivestad Grøtt/BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 24. mai 2021 Skrevet av: jonas

 

LSK Kvinners Årsmøte ble gjennomført 15.mars og i den forbindelse fikk vi også noen endringer i klubbens styre. Vi ønsker å rette en stor takk til Anders Melheim, Andre Stordal, Arild Kvalsvik, Nasra Abdullah Reinsberg og Thor-Arne Sandli for uvurderlig innsats og bidrag under deres tid i LSK Kvinner. Samtidig har vi den glede av å ønske nye fjes velkommen til klubben.

 

Dette er det nye styret:

Styreleder – Rune Øien

50 år. Opprinnelig fra Løvenstad og bosatt på Skedsmokorset. Arbeider til daglig med prosjektledelse og rådgivning i IT-bransjen. Bakgrunn fra salgsledelse, ledelse av kompetansemiljøer, gründerskap og Forsvaret.

-Ydmyk over å få anledning til å prøve meg i dette viktige vervet. Det er en viktig arv vi forvalter, også ha som ambisjon å videreutvikle. Jeg er imponert over den prestasjonskulturen og vinnerkulturen man har klart å bygge i LSK Kvinner FK, og ikke minst den fotballen man har vist de siste årene. Jeg har fulgt aktivt med på LSK Kvinner i LSK-hallen de siste 6 årene, og har blitt veldig bevisst på de ulikheter i rammebetingelser som eksisterer mellom jenter og gutter i Toppfotballen i Norge, sier Rune Øien.

-Vi er heldige i LSK Kvinner som nå har et lag som har et lag bestående av gode nasjonale spillere, i kombinasjon med spillere med internasjonalt snitt. Som styre har vi et ansvar for å arbeide for å synliggjøre disse kvalitetene og øke den lokale interessen, sier Rune Øien.

 

Nestleder – Lotte Lundby Kristiansen

44 år og bor på Fjellhamar. Er gift og har to fotballgutter som spiller på Fjellhamar. Senioradvokat hos Advokatfirmaet Halvorsen og Co i Lillestrøm.

-Jeg er initiativtaker og en av lederne for Morild Kvinnenettverk, et nettverk som jobber for at å gi kvinner på Romerike økt kompetanse og inspirasjon for å engasjere seg mer i næringslivet. Jeg er selv fotballinteressert med egne barn i idretten. jeg ønsker å være med på å utvikle organisasjonen videre og vil jobbe for omdømmebygging og like muligheter, sier Lotte Lundby Kristiansen.

 

Styremedlem – Linn Skaalerud (valgt inn i styret i 2020)

42 år, jobber som Markedssjef i Discovery Inc. Tidligere spiller for Team Strømmen. To barn.

 

Styremedlem – Stein Vågnes (valgt inn i styret i 2020)

52 år – Tolloverinspektør i Tolletaten på Gardermoen. To barn, jenter 17 og 19 år

 

Styremedlem – Maria Hermansdatter Hoff

44 år – Næringssjef i Lillestrøm kommune.

 

Styremedlem – Lars Myhrer 

55 år – Bakgrunn innen økonomi og it. Far til Tale 21 år og Magnus 18 år.

 

 

Styremedlem – May Gulbrandsen

53 år – Jobber til daglig i Q-Free Norge, med ansvar for marketing/events. Har også det siste halvåret bidratt administrativt i kubben. Gift og to barn på 20 og 23.

 

Varamedlem – Erik Berghøi 

35 år – Jobber hos DSV i Lillestrøm. Gift og har 1 barn

 

4. januar i år ansatte vi Jonas Otto Jensen i rollen som markeds- og medieansvarlig.

I tillegg til å jobbe mot sponsormarkedet, har han også ansvar for nettsiden vår, samt alle SoMe-plattformer + alt av markedsaktiviteter. Han samarbeider også tett med herrene og sørger at jentenes interesser blir godt ivareatt.

 

Jonas Otto Jensen – Markeds – og medieansvarlig

25 år – Kommer fra Nittedal. Har en mastergrad i Sport Management.