Ny styreleder i LSK Kvinner

På årsmøtet til LSK Kvinner 27. februar ble Trond V. Sørensen valgt til ny styreleder etter at Nordis Vik Olaussen.

Sist oppdatert: 28. feb 2019 Skrevet av: Ana

 

Ny styreleder i LSK Kvinner.

På årsmøtet til LSK Kvinner 27. februar ble Trond V. Sørensen valgt til ny styreleder etter at Nordis Vik Olaussen, som takket av etter 2 år i lederstolen.

Sørensen kommer opprinnelig fra Sagene i Oslo og fotball har alltid vært en del av livet hans. Han har vært LSK-suppporter helt siden han så Tom Lund og LSK slå Bodø/Glimt i cupfinalen i 1977.

Etter hvert flyttet Sørensen til Kløfta, der han i en årrekke har vært aktiv i fotballmiljøet. Han har vært både hovedtrener og assistenttrener for aldersbestemte lag i Kløfta IL, og i tillegg har han vært styreleder for Kløfta IL Fotball i flere år.

Sørensen jobber i dag som forretningsutvikler i Norsk Gjenvinning.

49-åringen har fulgt LSK Kvinner tett både i kraft av sponsor mens han jobbet for Franzefoss og som supporter.

”Jeg tenker at min viktigste oppgave blir å jobbe med struktur i administrasjonen i klubben slik at spillerne får lagt forholdene best mulig til rette for å fortsette den flotte utviklingen vi har sett de siste årene. Det handler selvsagt også om økonomi, og vi må gjøre alt som er mulig for å bedre økonomien slik at jentene kan konsentrere seg fullt ut om det sportslige.

Under årsmøtet onsdag kveld ble i tillegg også Arild Kvalsvik og Nasra Abdullah valgt inn som nye styremedlemmer i klubben.