Ny kamparena for lokale lag med J17-pilotprosjekt

I dag gjennomførte vi en J17-kamp da vi arrangerte en treningskamp mot J17-laget til Häcken. Laget besto av lokale spillere fra Ull/Kisa, Skedsmo og Skjetten.

De lokale spillerne leverte varene og slo til med en solid 6-0-seier over våre svenske naboer.

- Det er veldig gøy at LSK Kvinner kunne gi mange ivrige og gode fotballjenter muligheten for god matching mot Häcken i kveld. Gjennom godt samarbeid med flere av klubbene i regionen, var det et solid lag vi stilte med, samt trenere fra de lokale klubbene. Kampen vant vi fortjent og jentene fikk en liten smak av profesjonaliteten i klubben med både sportssjef, utviklingsansvarlig, toppspillerutvikler, hovedtrener for rekrutt, assistenttrener rekrutt og spillerutvikler til stedet fra klubben og med laget, sier sportssjef Jan Henrik.

Rekruttrener Ole-Petter Pedersen Bremstein trekker frem utviklingsmulighetene en slik kamp gir oss, både som klubb og for de lokale klubbene som er med.

- Hos oss i LSK Kvinner er vi på en evig jakt etter utvikling både i organisasjonen og på banen. Dette pilotprosjektet med å invitere lokale J17-spillere til treningskamp mot Häcken J17, bidrar til utvikling både hos oss i klubben, og for de som fikk muligheten til å teste seg mot et av de beste akademiene i Sverige. Her får de kjent på mange referanser til videre treningshverdag, samtidig som jeg håper de hadde det veldig gøy i samme slengen, sier Ole-Petter.

Ole-Petter oppsummerer kampen: 

- Kampen i dag gir oss mange gode svar på hvor vi står, men forteller oss også litt om hva vi må jobbe videre med.Veldig flotte jenter med stor iver, og lyst til å vise seg frem. Fint også å se at vi til tider ofrer oss i forsvarsspillet, og holder nullen. Gøy med storseier, så får vi bruke den energien til å jobbe knallhardt videre med utviklingsmål i klubb. Håper vi får til noe lignende igjen, sier Ole-Petter.

Vi ønsker å takke Häcken for kampen, og ikke minst spillere og trenere fra Ull/Kisa, Skedsmo og Skjetten for samarbeidet.