NINA JAKOBSSON ER KLAR FOR LSK KVINNER!

 

Det er en stor glede å kunne ønske svenske Nina Jakobsson velkommen til oss i gult og svart. Spissen kommer fra Hammarby og slutter seg til resten av troppen på Marbella kommende uke. Hun har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2023.

Den svenske 27-åringen startet sin karriere i Sunnanå SK før hun i 2015 signerte for Piteå IF. Her var hun med på både seriegull i Damallsvenskan i 2019 og påfølgende spill i Champions League. Her spilte hun frem til 2021, før signerte for Hammarby IF, som er klubben hun kommer fra nå.

Nina har haugevis med landskamper på alle aldersnivåer for Sverige, og hun har i tillegg en a-landskamp for söta bror.

-Å signere for LSK Kvinner kjennes veldig bra og inspirerende. Jeg gleder meg masse til å treffe laget og trenerapparatet, samt komme i gang med treninger og kamper. Jeg håper jeg kan bidra til å hjelpe klubben å bli nummer to, slik at vi får en Champions League-plass, sier Nina.

-Jeg pusher meg selv og gjør alltid mitt beste på trening og i kamper, jeg ønsker stadig å utvikle meg. Jeg håper min evne til å pushe på og min energi kan smitte over på resten av laget slik at vi kan nå være mål sammen. Det finnes en vinnerkultur i klubben som er bygget opp etter alle seriemesterskapene, og dette er noe jeg ønsker å være en del av, sier Nina.

Det sportslige apparatet har jobbet lenge med å lande signeringen av Nina. Knut Slatleim er lettet over å endelig få Nina på plass i gult og svar.

-Vi er veldig glade for at Nina er på plass hos oss nå. Det har vært jobbet med en stund og det har vært en høy prioritet for oss å komme i mål med den avtalen, sier Knut.

-Nina er en spiller med masse erfaring fra en god liga, hun har vært en sentral brikke i et lag som vant gull i Sverige tidligere og har kamper for alle landslag. Hun er god feilvendt, en bra avslutter med begge bein, beveger seg lurt i boksen og er hardtarbeidende, sier Knut.

 

Hjertelig velkommen til oss, Nina!