MOA EDRUD LÅNES UT TIL LSK KVINNER!

 

Den svenske målvåkten kommer på lån fra Arna-Bjørnar på et utlån som i førsteomgang strekker seg til 1. august. 

Bli med på søndagens kamp mot Lyn – kjøp kampbillett her!

22-åringen ble hentet fra svenske Växjö DFF til Arna-Bjørnar i 2020. Siden overgangen fra Sverige har det blitt 23 offisielle kamper for bergenslaget. Den svenske U23 landslagskeeperen ble i 2021 kåret til årets keeper i Toppserien etter en meget solid sesong.

-Jeg gleder meg veldig til å komme på plass i Lillestrøm og å få treffe laget. LSK Kvinner er et lag som sloss om topp fire-plasseringen, dette er noe jeg ønsker å bidra til. For min del fokuserer jeg på å nyte minuttene jeg får spille fotball, samtidig som at jeg ser frem til å forbedre min kampform. Dette blir en stor og spennende utfordring, sier Moa.

Sportsjef Ranveig Karlsen og det sportslige teamet er meget fornøyde med å lande låneavtalen med Moa etter at klubben fikk dispensasjon av NFF til å hente en erstatter for skadde Cecilie Fiskerstrand:

-Moa er en ung og spennende keeper som har de kvalitetene vi ser etter, og er en spiller som passer inn hos oss. Hu er god med beina, har god rekkevidde og er ambisiøs. Hu er U-23 landslagskeeper for Sverige og er en god bekjent av vår utviklingsansvarlig Johanna. I Cecilie sitt skadefravær er vi veldig glad for et godt samarbeid med Arna Bjørnar og Moa selv for å få dette på plass før helgens kamp mot Lyn, sier Ranveig.

-Arna-Bjørnar fortjener ekstremt med ros for prosessen rundt låneovergangen til Moa. De har virkelig vært ryddige, samt sett at dette er gunstig for alle parter. All honnør til Arna-Bjørnar, sier Ranveig.

Hjertelig velkommen til oss, Moa!

 

VI – OSS – SAMMEN!