Moa Edrud har signert for LSK Kvinner

Sist oppdatert: 15. jul 2022 Skrevet av: jonas

 

Den svenske sisteskansen har vært på lån fra Arna-Bjørnar siden mai i år. Nå har Moa signert på en permanent avtale som strekker seg ut juli 2023. 

-Det kjennes helt fantastisk å signere permanent. LSK Kvinner virker som en seriøs som klubb tar godt vare på meg både som spiller og som person. Klubben har ligget i bakhodet mitt helt siden Mimmi kom til klubben i 2014. Det blir kult å endelig kunne kalle meg en LSK Kvinner-spiller, og bli en del av en så stor klubb, sier Moa.

22-åringen kom til klubben på lån i mai i år, og har fått med seg syv kamper i gult og svart så langt i sin karriere. 

-Jeg hadde en veldig fin opplevelse fra jeg signerte på våren, hvor spillerne, trenerne og klubben tok meg veldig godt imot. Det var godt å spille kamper igjen, og jeg kjente at jeg kom kjapt inn i laget og spillestilen, sier Moa.

Moa er klar på at sesongen ikke har gått helt slik vi har håper så langt, men er klar for å ta fatt på høstsesongen:

-Resultatmessig gikk ikke våren slik vi ville, men vi har en bra tropp og jeg vet at vi kan prestere enda bedre. Vi jager 12 poeng, og de håper jeg vi kan ta igjen! Det bli spennende å teste noe nytt med sluttspill, sier Moa.

Sportssjef Ranveig Karlsen er meget fornøyd med å lande signaturen til Moa på permanent basis:

-Det er fortsatt trist for oss, og ikke minst for Cecilie at hun tok korsbåndet. Men med et godt samarbeid med Arna Bjørnar fikk vi låne Moa ut vårsesongen. Vi er veldig fornøyd med at Moa nå blir med oss videre på permanent basis. Moa gikk rett inn i gruppen som et flott menneske og ikke minst som en veldig god keeper. Vi gleder oss til fortsettelsen med Moa mellom stengene, dette blir bra, sier Ranveig.

VI – OSS – SAMMEN!