MINIBIRDSA VIDERE TIL KVARTFINALE I NM J19

I går spilte Minibirdsa borte mot Molde på Aker Stadion. J19-oppgjøret endte i en 2-1-seier til de gulkledde, som gjør at de er klare for kvartfinale. LSK Kvinner og Minibirdsa er med det klare for kvartfinale i NM begge to!

Kampreferat av Henning Holt

Som forventet ble det en tøff batalje på Aker Stadion onsdag ettermiddag, mellom Molde og LSK Kvinner i J19 NM. Ekstremt høyt tempo i åpningen av kampen ga gode muligheter til begge lag. Minibirdsa får et par kjempesjanser som normalt blir scoring, men til pause står det målløst.

I pausen snakker vi om å komprimere mer og å være enda tøffere i gjenvinningen. Kantene våre har mye plass og bakrom å kontre i, og det må vi benytte bedre.

Etter pause har tempoet roet seg litt, og vi begynner å få til mer av spillet vårt. Jentene tar tak i matchen og skaper noen store sjanser til. Likevel er det Molde som tar ledelsen på en situasjon alene med keeper. Minibirdsa fighter på videre og på en corner får Casandra Lühtcke pirket inn utligningen. Vi skaper flere store muligheter og Molde er farlig frempå ved en anledning, men Thiril står imot.

På overtid når alle forbereder seg på ekstraomganger klarer vi å legge litt ekstra trykk på Molde, og til slutt får Elise stusset ballen via et par Moldebein, og ledelse 2-1 er et faktum. Like etter blåser dommeren av kampen og LSK Kvinner J19 er videre til neste runde av NM.

Jentene viser ekstremt stor styrke som snur kampen mot slutten. En skikkelig lagseier, på en litt tung dag i regnet i Molde.