Minibirdsa reiser til Molde for årets første kamp i NM J19

Kampen spilles 8. september klokken 14:00 mot Molde på Aker Stadion.

Sist oppdatert: 07. sep 2021 Skrevet av: jonas

 

Etter walkover mot Røa i 1. runde, spiller LSK Kvinner 2 årets første J19 NM-kamp på Aker Stadion i Molde førstkommende onsdag. Dommer Svale André Vikanes Leren blåser i gang oppgjøret onsdag 8/9 kl 14:00.

Molde tok seg videre fra 1. runde i cupen mot Trondheimslaget Tiller, etter en 3-2-seier.

Det er en meget sterk tropp som tar turen fra Lillestrøm til Molde. Flere av spillerne spiller til daglig i Toppserien med A-laget, og resten av jentene strutter av selvtillit etter en meget sterk start på sesongen i 2. divisjon avd. 3. På Minibirdsa sine første fire kamper har det blitt full pott med 4 seire, og 19-1 i målforskjell. Helgens kamp som endte 4-0 mot Fart 2 var en fin gjennomkjøring før kampen mot Molde.

I Molde møter Minibirdsa et J19-lag som stort sett danner stammen til klubbens A-lag, som til daglig spiller i 2. divisjon. Akkurat som LSK Kvinner rekrutt, så leder Molde sin 2. divisjonsavdeling etter fire seiere på fire kamper. I forkant av onsdagens kamp har dialogen med Molde vært førsteklasses, og August Nyland Ørsahl har vist seg som en veldig god vert med tilpasning av kamptidspunkt og transport for Minibirdsa.

-Det er ingen tvil om hva målsetningen er når man spiller for LSK Kvinner. Vi går alltid for seier, og å bli norgesmester er det store målet for sesongen. For å oppnå dette må vi yte det beste vi kan. Vi forventer en knalltøff kamp mellom to meget gode lag, som begge ønsker å avansere til neste runde i cupen, sier trener Henning Holt.

Vi ønsker Minibirdsa masse lykke til!