Miljana Ivanovic solgt til London City Lionesses for rekordsum

Vi har blitt enige med den engelske klubben London City Lionesses om en overgang for vår serbiske angriper. Overgangssummen smadrer den gamle rekorden med god margin.

Foto: Pernille Nielsen.

24-åringen, som ble hentet til LSK Kvinner i august i fjor, er klar for spill i engelsk fotball. Miljana takker for tiden i klubben:

- Jeg er veldig takknemlig for tiden min i LSK Kvinner, og jeg har nytt hvert eneste øyeblikk i gult og svart. Jeg føler med heldig som har hatt muligheten til å spille i en så fantastisk klubb, sier Miljana.

- Jeg ønsker hele klubben alt godt i tiden som kommer!

Siden overgangen fra Arna-Bjørnar i fjor, har Miljana rukket å spille 13 kamper og scoret syv mål i gult og svart, samt vunnet en bronsjemedalje.

Sportssjef Jan Henrik Øydne legger ikke skjul på at et salg av 24-åringen lå i kortene da Miljana ble hentet til klubben:

- Vi har blitt enige om å selge Miljana. Dette har vært planen fra da vi hentet hun i fjor, da hun har ferdigheter til å spille i større ligaer. Det blir store sko å fylle for oss, som en av de beste offensive spillerne i ligaen, men vi har spennende prospekter som vi har stor tro på at skal ta nye steg, sier Jan Henrik.

- Det er ikke til å legge skjul på at den økonomiske situasjonen var en faktor for at salget skjedde nå, og sånn er fotballen, men vi er veldig fornøyde med summen vi fikk for Miljana. Vi ønsker Miljana masse lykke til og på gjensyn, sier Jan Henrik.

Vi takker Miljana for et fint år og ønsker masse lykke til videre!

Annonse fra Toppserien: