Megapiksel forlenger og øker sitt engasjement med LSK Kvinner

Mediebyrået som kom inn i 2021, har vært en meget viktig bidragsyter for å løfte LSK Kvinner på sosiale medier. Med denne forlengelsen på plass, skal begge parter sammen sørge for at klubben tar nye steg på sosiale medier i tiden fremover.

- Nå har vi vært partner med LSK Kvinner i 2,5 år - og vi er veldig fornøyde med samarbeidet. Spesielt det siste året, da vi har satt av mer tid til nettverksbygging. Nettverket i seg består av en veldig fin og sammensveiset gjeng det er enkelt å gli inn i, sier daglig leder Emil Saglien Ruud.

- Megapiksel har noen meget spennende planer fremover, og vi ser på det som en nøkkel for vår videre utvikling å forlenge avtalen med LSK Kvinner. Både med tanke på nettverket, men også hvor mye fete ting vi kan få til sammen i løpet av de neste to årene, sier Emil.

- Til helgen går turen til Spania i 6 uker, der vi skal bistå klubber og aviser med content. Dette blir veldig bra. Ikke minst så får vi lagt litt innhold med jentene på La Manga. Det ser vi frem til!

Megapiksel lever tjenester innenfor videoproduksjon, fotografering, direktesendinger og podcasting, og de hjelper bedrifter med å uttrykke sin unike identitet, engasjere sitt publikum og oppnå suksess gjennom kreativ visuell kommunikasjon. Ønsker du å lese mer om Megapiksel og deres tjenester? Trykk her!

- For LSK Kvinner er det veldig gledelig å ha med Megapiksel videre. Denne avtalen sørger for at vi kan gjøre blant annet photohoots, intervjuer, draktlanseringer og spillersigneringer på en meget profesjonell måte, og dette er med på å løfte hele vår digitale profil, sier Jonas Jensen, Innholds- og markedsansvarlig i LSK Kvinner.

- Med en forstørret avtale på plass, ønsker vi å ta ytterligere steg på sosiale medier i 2024, og sammen med Megapiksel skal vi lansere flere morsomme konsepter. Dette kommer til å bli veldig bra!

Vi gleder oss til fortsettelsen!