Megapiksel er ny samarbeidspartner

Sist oppdatert: 15. sep 2021 Skrevet av: jonas

 

LSK Kvinner og mediebyrået Megapiksel skrev denne uken under på en samarbeidsavtale som strekker seg ut neste sesong.

Daglig leder i Megapiksel Emil Saglien Ruud har tidligere jobbet med media i LSK Kvinner:

– For vår del er det viktig å vise tilhørighet i nærområdet vårt. Ja, vi har kontor og studio på Helsfyr, men vi er ekte gul-svarte Romerikinger. Selv har jeg jobbet noe med LSK Kvinner for et par år siden, og jeg vet hvor vanskelige kår det faktisk er i LSK Kvinner. Det ønsker de forhåpentligvis å gjøre noe med. Vi skal bidra med innhold til klubbens sosiale medier, både i form av video og bilder. Det å øke synligheten til LSK Kvinner i sosiale medier er viktig. For med synlighet kommer engasjement, med engasjement kommer supportere og billettsalg, deretter kommer det mer inntekter. Denne dominoeffekten vil vi være med på å sette i gang, sier Emil Saglien Ruud.

– Våre primærtjenester er film, foto og direktesendinger. Jobber i størst grad med innhold til bedrifter. Da til intern bruk og dems sosiale medier. Vi jobber også mot privatpersoner, sier Emil Saglien Ruud.

-Det er veldig fint å få på plass denne avtalen med Megapiksel. Dette vil booste vårt innhold på sosiale medier, og vi sikter på å levere mer sportslig content jevnlig på våre plattformer. Vi tror dette vil føre til at de der hjemme vil komme nærmere spillerne våre, sier markeds – og medieansvarlig i LSK Kvinner Jonas Otto Jensen.

I august startet Emil Saglien Ruud opp Megapiksel, et digitalt mediebyrå. Reisen startet som Saglien Media som ble stiftet i høsten 2018, og har senere produsert en rekke videoer og til småe og store bedrifter, som har økt bedriftenes omsetning. Dette var ved siden av jobb og skole, tre år senere ble Megapiksel AS stiftet, nå på fulltid. De tilbyr film, foto og direktesendinger – alt en bedrift trenger til sin markedsføring. Sjekk ut Megapiksel her!