Mats Rinaldo Hansen ansatt som spillerutvikler

Det er veldig gledelig å kunne ønske velkommen til Mats! Mats er allerede godt i gang i sin nye stilling hos oss, og han ser frem til tiden som kommer i LSK Kvinner.

- Det har vært utrolig fint å komme inn i et faglig sterkt og godt innarbeidet miljø. Det er høy kvalitet i alle ledd i klubben, og det gjør overgangen fra afrikansk til norsk fotball veldig behagelig, sier Mats.

- LSK Kvinner er en bauta i Toppserie-sammenheng og de innehar en identitet og spillestil som passer meg godt. Klubben har også en solid gruppe med utviklingsorienterte spillere, så her er det liten tvil om at man vil trives, sier Mats.

- I hovedsak skal jeg jobbe med organisering av sportslige aktiviteter, tilrettelegge for individuelle treninger og bidra inn i klubbens ulike trenerteam. I tillegg skal det jobbes med å gi klubben et solid løft rundt keeperutvikling hvor jeg har min spisskompetanse, sier Mats.

Hvem er Mats Rinaldo Hansen?

- Først og fremst vil jeg se på meg selv som en utviklingsorientert trener som har et ekstra hjerte for å utvikle de unge spillerne. Jeg er lidenskapelig opptatt av fotballfaget, og har et personlig mål om å utvikle meg selv hver eneste dag, sier Mats.

- Jeg har bakgrunn som KA-Keeper i Hålogaland Fotballkrets, en klubbhverdag fra Harstad IL, Medkila IL og et lite kvarter i Stabæk Fotball, før turen i fjor gikk til Zambia. Her bekler jeg en rolle som utviklingssjef for målvakter og målvaktstrenere, samt en assistenttrenerrolle rundt landets damelandslag, sier Mats.

Sportsjef Jan Henrik Øydne er glad for å lande signaturen til Mats.

- Mats er en flink fagperson som har en spennende bakgrunn. Han har i den siste tiden vært keepertrener for herrelandslaget til Zambia og assistenttrener for damelaget til Zambia. Han har erfaring fra å jobbe både i Toppserien og i krets. Mats vil være med på å styrke utviklingsavdelingen ytterligere, noe vi ser veldig frem til, sier Jan Henrik.

Velkommen til oss, Mats!

VI – OSS – SAMMEN