MARTE BJELDE HJELMHAUG ER KLAR FOR LSK KVINNER

 

Marte (23) er forsvarsspilleren og kommer fra Arna-Bjørnar. 23-åringen har signert en kontrakt som strekker seg ut 2025. 

-Det kjennes veldig bra å signere for LSK Kvinner, jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg ser frem til å oppnå fantastiske ting sammen med resten av laget, og til å utvikle med videre som fotballspiller i en klubb som har gode verdier og lange stolte tradisjoner i toppfotballen, sier Marte.

Forsvarsspilleren har representerte Norge på flere aldersbestemte nivåer. Marte har vært innom både J16, J17 og J19. Nå har 23-åringen ambisjoner om å komme seg inn igjen på landslaget.

-Etter et litt turbulent 2022 tror jeg klubben er klar for å ta steget opp igjen og kjempe i toppen, noe som jeg ønsker å bidra til. Personlig har jeg ambisjoner om å spille meg inn igjen på landslaget, først på U23 og deretter på A-landslaget, sier Marte.

Marte begynte sin seniorkarriere i Kaupanger, før hun signerte for Sandviken i 2016. Her var Marte frem til 2020, hvor det ble totalt 77 kamper i Toppserien og NM. Etter det bar det videre til Arna-Bjørnar, hvor Marte spilte 40 kamper totalt.

-Jeg er en utadvendt person som ikke er redd for å gi beskjeder ute på banen. Som spillertype er jeg hurtig, duellsterk og jeg har en god venstrefot. Noen av spillerne er kjente fjes fra før. Tidligere har jeg spilt med Emilie Woldvik på aldersbestemte landslag, i tillegg har jeg spilt sammen med Ingrid Spord i Sandviken og Moa Edrud i Arna-Bjørnar, sier Marte.

Sportssjef Ranveig Karlsen er veldig fornøyd med å lande signaturen til Marte, og hun er sikker på at 23-åringen har de riktige ferdighetene som skal til for å lykkes, både på og utenfor banen.

-Å lande Marte sin signatur er utrolig spennende og et bevis på at unge spillere i Norge ser muligheter i å utvikle seg videre i LSK Kvinner. Selv med en sesong uten gode resultater har vi en historie som trigger, det er godt å se, sier Ranveig.

-Marte er ung, dedikert, målbevisst og sulten på å utvikle seg som spiller og person. Hun er reflektert og har sterke og gode verdier vi gleder oss til å innlemme i troppen vår, sier Ranveig.

Hjertelig velkommen til oss, Marte! 

VI – OSS – SAMMEN