MÅLSHOW OG ETTERLENGTET SKADECOMEBACK I ÅRETS FØRSTE CUPKAMP!

Målshow mot Tynset

Fiona Worts øker til 0-2 etter 14 minutter med en suser fra 20 meter. Britens første mål for klubben er et kremmerhus. Kun syv minutter senere scorer Fiona nok en gang, etter fine kombinasjoner med Signe Holt Andersen. Birdsa fortsetter å kjøre på, og kun to minutter senere er 0-4 er faktum ved Andrea Wilmann. Nå er jentene virkelig i siget, og under to minutter senere setter Signe Holt Andersen inn 0-5 etter et godt innlegg fra høyre. Flere mål blir det ikke i de første 45, og lagene går til pause på stillingen 0-5.

Andre omgang åpner med et smell i det Andrea Wilmann blir felt innenfor 16-meteren og får straffespark. Malin Brenn setter ballen elegant i mål, og vi leder 0-6 kun tre minutter inn i de siste 45. Birdsa kjører virkelig på i denne perioden, og Nina Jakobsson legger på til 0-7 under to minutter senere med en kontrollert avslutning, før Signe Holt Andersen setter sin andre scoring for dagen kun tre minutter senere. Ikke nok med det, Fiona Worts setter inn sitt tredje to minutter etter dette igjen, og fullfører med det sitt hattrick. Jentene scoret med det fire mål på de ti første minuttene av andre omgang.

Etter dette fortsetter kampen i samme spor, men Birdsa skal likevel vente 12 minutter før neste scoring settes i mål. Denne gang er det rekruttspiller Kristina Karlöf som setter ballen i mål etter et fint innlegg fra høyre langs bakken.

Jentene fortsetter å kjøre på, og i det 83. spilleminutt setter Fiona Worts sitt fjerde for dagen etter å ha forsert Tynset sin målvakt og det står 0-11 på måltavla. Camilla Linberg som spiller sin første kamp på over åtte måneder har målgivende på scoringen. Kun to minutter senere ønsker ikke Camilla å være noe dårligere, og hun setter sluttresultatet til 0-12 med en kontrollert heading.

Flere mål blir det ikke, og vi tar med oss en fin 12-0-seier hjem på bussen til Lillestrøm. Vi takker Tynset for kampen og ønsker de masse lykke til videre med sesongen!

Fiona Worts med fire mål i sin første kamp fra start

-Dette var en god mulighet for flere av våre spillerne til å få mange minutter i beina, og også å få mange på scoringslista. Å vinne med så store sifre gir oss god selvtillit inn i helgens kamp, og inn i resten av sesongen, sier Fiona.

Skadecomeback for vår nummer 10

20 minutter før slutt ble Camilla Linberg byttet inn fra benken, til det som var hennes første kamp på over åtte måneder etter skaden hu pådro seg i september 2021. Dette kronet like så godt Camilla med både målgivende pasning og scoring.

-Det merkes at det var åtte måneder siden sist jeg var på banen, men det var veldig deilig å få kjenne litt på ballen igjen, sier Camilla.

Kampfakta

Tynset 0-12 LSK Kvinner

7′ Laura Gashi, 14′ 23′ 55′ 83′ Fiona Worts, 25 ‘ Andrea Wilmann, 27′ 53′ Signe Holt Andersen, 48′ Malin Brenn (Straffespark), 50′ Nina Jakobsson,  67′ Kristina Karlöf, , 85’ Camilla Linberg