MÅLSHOW I BODØ SENDTE BIRDSA TIL KVARTFINALE I CUPEN!

Kampreferat

Troppen som reiste opp til Bodø for oppgjøret i cupen mot Grand Bodø var relativt liten, og rekruttspillerne Sara Bræk og Oda Johansen fikk være en del av kamptroppen som kun besto av fire innbyttere. Fra de 11 som startet kampen mot Klepp i forrige seriekamp ble det gjort to endringer. Casandra Lüthcke og Isabell Bachor startet for henholdsvis Ina Gausdal og Justine Vanhaevermaet.

LSK Kvinner gikk høyt ut fra start og etter kun syv spilte minutter kom kampens første nettkjenning. Thea Kyvåg serverte Camilla Linberg i feltet som satt ballen kontrollert i mål. 0-1! Etter målet fortsetter kampen i samme spor, hvor Birdsa viser fint kombinasjonsspill. Etter 16 spilte minutter slår Emilie Woldvik et presist innlegg etter pent Birdsa-spill i forkant, som Nora Eide Lie setter vakkert i mål på helvolley. 0-2!

Fire minutter senere får vi nok et nettsus i Nordlandshallen, når Thea Kyvåg setter ballen i mål etter fine kombinasjoner fra de gulkledde. Det var Emilie Woldvik som sto for den målgivende pasningen. Rett etter dette klarer Grand Bodø å redusere på et hjørnespark, under to minutter fra 3-0-målet til LSK Kvinner var det nå 1-3 i Bodø.

LSK Kvinner svarer ved å gå rett tilbake i angrepsposisjon etter målet til hjemmelaget, noe som resulterer i at Emilie Haavi skaffer de gulkledde et straffespark etter 27 spilte minutter. Dette reddes først, men Emilie får et nytt forsøk ettersom målvakten til Grand Bodø går ut fra streken for tidlig. Godt sett av linjedommer. Emilie Haavi lar seg selvfølgelig ikke be to ganger og setter ballen kontant i mål til 1-4!

To minutter senere kommer LSK Kvinner på en kontring etter at et hjørnespark til hjemmelaget blir klarert vekk. Camilla Linberg løper fra egen 16-meter helt til Grand Bodø’s 5-meter før hun avslutter. Keeper redder og det blir to returer i påfølgende situasjon, men mål blir det ikke. Dette kunne fort vært årets mål i NM dersom dette hadde gått inn. Enorm prestasjon av Camilla!

Etter 40 spilte minutter viser LSK Kvinner nok en gang vakkert kombinasjonsspill, før Camilla Linberg setter ballen i mål til 1-5. Hennes andre for dagen, assistert av Emilie Woldvik. Dette er også resultatet på måltavla i det lagene går til pause i Nordlandshallen.

Etter pause fortsetter Birdsa å angripe mot målet til Grand Bodø. I det 54. spilleminutt scorer Camilla Linberg sitt tredje mål for dagen, og får med det sitt andre hattrick på to cupkamper. Mia Authen sto for den målgivende pasningen etter et presist innlegg langs bakken. 1-6!

Kun fire minutter senere scorer Emilie Haavi sitt andre mål for dagen til 1-7. Etter dette skjer det mye på kort tid i Bodø. Kun to minutter senere scorer Mimmi Löfwenius etter en målgivende fra Camilla Linberg, før sistnevnte minuttet etterpå løper fra hele forsvaret til Grand Bodø og setter sitt fjerde mål for dagen. Tre mål på noen få minutter og 1-9 på måltavla!

Etter dette roer kampen seg litt ned, med unntak av en kontring som Grand Bodø scorer på i det 71. spilleminuttet, har Birdsa full kontroll. Flere mål blir det ikke og LSK Kvinner reiser sørover med 9-2 i bagasjen. En meget solid kamp av Birdsa i Bodø!

Vi gratulerer Oda Johansen med sin første offisielle kamp for LSK Kvinner, som ble byttet inn snaut 10 minutter før slutt. Oda har spilt sin ungdomsfotball i Fjellhamar.

Kampinfo

Grand Bodø 2-9 LSK Kvinner

7 min: Camilla Linberg (Assist: Thea Kyvåg)

16 min: Nora Eide Lie (Assist: Emilie Woldvik)

21 min: Thea Kyvåg (Assist: Emilie Woldvik)

29 min: Emilie Haavi

40 min: Camilla Linberg (Assist: Emilie Woldvik)

54 min: Camilla Linberg (Assist: Mia Authen)

58 min: Emilie Haavi

60 min: Mimmi Löfwenius (Assist: Camilla Linberg)

61 min: Camilla Linberg (Assist: Mia Authen)

LSK Kvinner XI: Cecilie Fiskerstrand, Mia Authen, Malin Brenn, Casandra Lüthcke, Emilie Woldvik, Isabell Bachor Nora Eide Lie, Thea Kyvåg, Camilla Linberg, Emilie Haavi(c), Mimmi Löfwenius.

Innbyttere: Thiril Erichsen, Mille Ivi Christensen (Inn 55′), Sara Bræk (Inn 81′), Oda Johansen (Inn 81′).

NB! Kvartfinalene i cupen trekkes allerede 13:55 i dag!

Neste kamp er 4. september 15:00 hjemme mot Kolbotn i Toppserien. Kjøp kampbillett her!