Luana Cotrau (16) flyttes opp til A-stallen

Den lokale angrepsspilleren blir en fast del av A-stallen inn mot kommende sesong.

16-åringen som kom til klubben i 2022, har en fortid i Aurskog/Finstadbru, Sørumsand og Fet. Nå er Luana glad for å ta steget opp til A-laget.

- Jeg synes det er ekstremt gøy å kunne bli en del av A-stallen. Det har jo vært målet fra da jeg først byttet til LSK Kvinner. Jeg gleder meg til å lære og å utvikle meg som fotballspiller, sier Luana.

Luana fikk to innhopp i fjorårets sesong i Toppserien, men 2023 ble dessverre et skadepreget år for 16-åringen. Nå peker endelig pila i riktig retning, og Luana ser frem mot tiden som kommer.

- Nå har jeg fokus på å komme meg helt tilbake fra skade, men målet utover sesongen er å få spilletid og å være en god medspiller som hjelper laget. Jeg synes laget og støtteapparatet er veldig bra, og jeg gleder meg veldig til det som kommer, sier Luana.

Sportssjef Jan Henrik Øydne og det sportslige apparatet gleder seg til å følge uviklingen til stortalentet videre. 

-Vi er veldig glade for å ha signert en kontrakt med Luana og at hun flyttes opp til A-stallen. Luana er en spennende spiller som vi gleder oss til å videreutvikle. Det viktigste i perioden fremover er å styre belastningen hennes mest mulig optimalt, sier Jan Henrik.

VI - OSS - SAMMEN