LSK Kvinner tildelt omdømmepris

Tirsdag denne uken mottok daglig leder Emma Helena Sørensen omdømmeprisen fra Ahlins for oktober måned. 

PRIS: Her mottar Emma Helena Sørensen omdømmeprisen fra Christer Futsæther i Ahlins. FOTO: Emil Saglien Ruud

Sist oppdatert: 04. des 2019 Skrevet av: Emil Saglien Ruud

 

Vi setter stor pris på oppmerksomheten fra Ahlin. Det jobbes utrolig hardt både sportslig og administrativt – og det får resultater både på og utenfor banen.

Her er Ahlins begrunnelse:

«Omdømmeprisen for oktober går til LSK Kvinner. De mottar prisen for sin rolle som sportslig flaggskip, som ambassadør for byen og som rollemodeller for barn og unge.

LSK Kvinner har etablert seg som Norges desidert beste kvinnefotballag, og har hatt sammenhengende suksess, både i serie og cup, gjennom de siste ti år. Grunnen til det, finner vi i en unik vinnerkultur, men ikke minst, i et sterkt samhold. Klubbens motto er nemlig «Det er sammen vi blir gode».

Med en vedvarende sportslig suksess har LSK Kvinner bidratt til å løfte byens supporterkultur og har gitt byen noe å være stolt av. LSK-Hallen har blitt et «fort» hvor andre lag frykter å spille kamp på. Suksessen har også gitt Lillestrøm et navn å regne med i Europa – LSK Kvinner spilte senest i mars kvartfinale mot selveste Barcelona, og fylte setene på Åråsen godt opp.

Men først og fremst er LSK Kvinner gode og positive ambassadører for Lillestrøm. En sympatisk og jordnær gjeng med jenter viser barn og unge (og voksne, for den del) at ambisjoner, samhold og gode holdninger gir uttelling. Og det er noe næringslivet og regionen kan ta lærdom av, også.»

Fra venstre: Christian Bogstad Løvstad, Emma Helena Sørensen og Christer Futsæther. FOTO: Emil Saglien Ruud