LSK Kvinner tar imot RBK

Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Sist oppdatert: 03. sep 2020 Skrevet av: Audun Reinsberg

 

Før Kampen skrevet av Espen Morfjord


Lørdag klokka 15.00 tar LSK Kvinner imot RBK til ny toppkamp i LSK-hallen. To lag som puster VIF i nakken på tabellen. LSK serieåpnet mot nettopp RBK i juli på Koteng Arena, en kamp som endte 1-1.

Før kampen ligger LSK på 2 plass med 22 poeng, mens RBK innehar 3 plassen med 20 poeng. Etter en tung periode tidligere i august, har Birdsa nå to strake seiere og tok sist en sterk 1-0 seier borte mot Sandviken. RBK på sin side er fortsatt ubeseiret i Toppserien, men spilte sist runde noe overraskende kun 1-1 hjemme mot Arna-Bjørnar.

Det blir en tøff kamp mot RBK. Vi må opp ett par hakk og få spillet vårt til å sitte for å ta 3 poeng. RBK har ett bra lag. De har Marit Clausen på topp. Clausen er Toppseriens toppscorer med 7 mål. Stortalentet Julie Blakstad har allerede notert seg for 6 scoringer.

Vår matchvinner fra Sandviken kampen, Sophie Roman Haug står også 6 scoringer hittil i år. Emilie Haavi som ble kåret til månedens spiller for august er i form om dagen med 2 mål og 3 målgivende i august. Vi satser på flere mål og målgivende fra henne på lørdag.

Bli med å heie frem Birdsa til 3 poeng mot RBK.

Husk smittevernregler, 1 meter avstand og håndvask.

God kamp!

VI-OSS-SAMMEN

Billetter kan kjøpes her