LSK Kvinner søker Sportssjef

Foto: Megapiksel.

Sist oppdatert: 31. jan 2023 Skrevet av: jonas

 

LSK Kvinner er det desidert mestvinnende kvinnelaget i norsk fotballs historie. Vi vil tilbake der vi var og sikter mot toppen. For å nå dette målet, jobbes det målrettet med samhold, råskap og vinnerkultur.

En svært viktig brikke i denne profesjonelle satsningen er stillingen som Sportssjef. Vi søker en person med god fotballforståelse, som har et hjerte for kvinnefotball samt er en god relasjonsbygger. Sportssjef skal jobbe tett med hovedtrener og daglig leder.

Vi ser etter deg som ser på dette som en spennende utfordring, og som tenker at du kan bidra i utviklingen av toppfotball for kvinner.

LSK Kvinner er en relativt liten klubb, bestående av et A-lag, et rekruttlag og old birds. Vi har et aktivt og arbeidende styre, med faste ansatte innen sport og marked, hvor denne stillingen går inn som leder av sport i en 100% stilling samt en solid gruppe frivillige. For ikke å glemme en sterk spillerstall, som vår hovedtrener Andre Bergdølmo mener vil nå langt i år.

Arbeidsoppgaver:

– Sportslig strategi
– Spillerlogistikk
– Trenerlogistikk
– Sportsplan
– Samarbeid med NFF, TFK, lokale klubber etc.

Hva ser vi etter:
– Inkluderende leder med gode samarbeidsegenskaper som er flink med mennesker
– Referanser og kompetanse fra toppfotball
– Erfaring og kjennskap til norsk kvinnefotball er en fordel
– Formell kompetanse; idrettsfaglig utdanning og trenerkompetanse

– Strukturert samt god på logistikk og planverk

Hva kan vi tilby?
Du får muligheten til å lede den sportslige satsningen hos det mestvinnende kvinnelaget i norsk fotballs historie, med ambisjoner om å komme tilbake dit. Etterleve slagordet «vi-oss-sammen» og skape resultater gjennom samhold, råskap og vinnerkultur.

Klubben er i kontinuerlig utvikling og du har stor mulighet til å påvirke innholdet i rollen og klubbens videre utvikling.

Søknad med CV sendes til post@lsk-kvinner.no snarest mulig.

For evt spørsmål til stillingen, ta kontakt med: Erlend Eidhammer, mobil: 95061668