LSK Kvinner og Thon Hotels lanserer et helt nytt tilbud til lokale fotballspillere på Romerike!

Thon Hotels Proffcamp

«Thon Hotels Proffcamp» gjennomføres lørdag 6. juli – søndag 7. juli. Helgen består av tre treningsøkter i LSK-hallen ledet av vårt eget trenerteam. Det er lagt inn lunsj og teori på Thon Hotels Arena, samt transport i LSK-bussen begge dager.

Dette er et treningstilbud til alle jenter på alle ferdighetsnivå i årskullene 2009 – 2011 (J13-J15). Det er kun 40 plasser, så her bør du melde deg på fort! Øktene skreddersys og er tilnærmet identisk slik vi gjør det med våre A-spillere.

Link til påmelding finner du her!

Pris for å være med på proffcampen er 2490,-

Påmeldingsavgift kan vippses til 25485 eller innbetales til konto: 1503.71.93310. Send gjerne skjermbilde av vippsoverføringen til jonas@lsk-kvinner.no. NB! Påmeldingsfristen er 1. juni.

Dette inngår i prisen:

  • Profesjonelle treninger ledet av våre egne trenere
  • Utstyrspakke - Strømper, shorts og treningsoverdel
  • Lunsj på Thon Hotel Arena begge dager
  • Kampbilletter til kamp mot Lyn i Toppserien
  • Meet & Greet med A-lagspillerne etter kampen
  • Teorisekvens/kampmøte begge dager

Meld deg på i dag og bli med på Thon Hotels Proffcamp!

Thon Hotels med på laget

Thon Hotels har i mange år vært sponsor til norsk kvinnefotball og LSK Kvinner.

Sentralt står engasjementet «FLERE JENTER», hvor Thon Hotels ønsker å bidra til at den positive utviklingen på kvinnesiden av fotballen fortsetter.

- Derfor gleder vi oss over å kunne være med på «Thon Hotels Proffcamp» med LSK Kvinner. Det er flott at klubben setter opp et tilbud for de ivrigste spillerne også. Vi mener det er superviktig at de som deltar på proffcampen får så proffe rammer som mulig og at det gir gode erfaringer og opplevelser de kan ta med seg tilbake til sin egen klubbhverdag og videre utvikling, sier, Stian Bergerud, Leder Samarbeid - og Innovasjon Thon Hotels.

Meld deg på her!