LSK KVINNER HAR ANSATT NY ANALYSESJEF

 

Denne uken ble Joshua Stenersby en del av LSK Kvinner. Joshua skal bidra med analyse i det sportslige teamet.

Kan du fortelle litt om deg selv og din bakgrunn. Hvem er du?

-Jeg er en 26 år gammel student ved Norges idrettshøgskole i bachelorprogrammet trenerrollen og idrettspsykologi på 3. året. Fra før, er jeg utdannet sosionom ved OsloMet, sier Joshua.

-De siste fem årene har jeg hatt ulike roller i fotballen. Deriblant hovedtrener for guttelag, damelag, jentelag, i henholdsvis, LSK, Skjetten og Landslagsskolen, samt at jeg har vært sportslig leder for barnefotballen i Skjetten Fotball. I høst har jeg gjort litt analyse for LSK Kvinner rekrutt, sier Joshua.

-I dag er jeg hovedtrener på G19 i Ull/Kisa, pluss sonetrener for J2009 i Akershus Fotballkrets. Av trenerutdanning har jeg UEFA B-lisens, og vært en del av trenertalentprogrammet i Akershus. Jeg er også trenerveileder i Akershus Fotballkrets, sier Joshua.

Hvordan blir det å være ansvarlig for analyse i LSK Kvinner?

-Det er en rolle jeg gleder meg veldig til å begynne i og som jeg er veldig stolt over å ha fått. Å være ansvarlig for analyse i LSK Kvinner er en ny spennende utfordring på et nivå jeg ikke har vært en del av før. Samtidig, tar jeg med meg en selvtillit fordi LSK Kvinner har sett noe de har likt i arbeid jeg har gjort tidligere, og fordi jeg blir en del av et veldig godt trenerteam som har god erfaring fra dette nivået. Trenererfaringen tror jeg også er viktig med tanke på å sette analysen i system. Det gjør at Knut og jeg kan prate det samme språket, og at man i stor grad får implementert analysen inn i treningsarbeidet, sier Joshua.

Vi ønsker Joshua hjertelig velkommen til LSK Kvinner!