LSK KVINNER BLE NORGESMESTERE ETTER 6-MÅLBONANZA!

Det tok 11 minutter og to annullerte scoringer før det endelig skulle lykkes. Elise Thorsnes ble snappet opp ballen av en Vålerenga-midtbane. Leikanger-jenta dro av Waldus, og satt ballen hardt og kontant inn i nærmeste.

Cupfinalefesten skulle fortsette! Synne Skinne Hansen med en strøken crosser over forsvaret til Vålerenga, og rett i beina til Emilie Nautnes. Kanten runder keeper og setter den i nettmaskene. Kun 20 minutter var spilt.

Fem minutter etter fortsatte Skinnes Hansen og Nautnes maktdemonstrasjonen. Moe Wold satt opp Skinnes Hansen etter et pent raid på hennes høyrekant. Synne la en «fem og førti»-ball i beina til Nautnes, 3-0.

Like før pause vartet Woldvik og Sessy med gode kombinasjoner. Sistnevnte dro med seg ballen, skøyt nærmest i steget, og satt den til 4-0.

– Det er helt rått. Vi har lagt en god kampplan og følger den til punkt og prikke. Jeg er sykt stolt av laget, sa kaptein Ingrid Moe Wold til NRK ved pause.

Vålerenga reduserte etter 51. minutter. Dalgård slo inn på Ajara Njoya, 4-1.

Anja Sønstevold brydde seg lite om reduseringen, for fem minutter etter spilte hun vegg med Skinnes Hansen, og smalt ballen tverlegger inn. 5-1. Endelig kunne jentene juble mot Kanari-Fansen som viste et solid oppmøte og engasjement i Telenor Arena.

Det jevnet seg litt mer ut i andre omgang, men likevel endte Vålerenga sjanseløse.

Vi gratulerer Norges BESTE jenter med nok et cuptrofé, og sitt andre «The Double» på rad!