LSK KVINNER 0-2 SANDVIKEN

Kampreferat

Fra forrige helgs kamp mot Lyn ble det gjort én endring i laget som starter kampen mot Sandviken. Isabell Bachor kom inn i laget for Mimmi Löfwenius.

Sandviken tar ledelsen allerede etter seks minutter på deres første sjanse i kampen. 0-1. Etter dette er det Birdsa som har mye av banespillet uten å komme seg til noen sjanser. Likevel er det Sandviken som igjen skal få nok en nettkjenning etter 14 spilte minutter. 0-2 etter et hjørnespark. Bortelaget er meget effektive.

Etter 0-2-scoringer har de gulkledde mye ball, uten å komme seg til noen store sjanser. Etter 29 spilte minutter skaffer Emilie Haavi et hjørnespark som bokses unna, men på returen kommer Thea Kyvåg seg til et skudd fra skrå vinkel. God mulighet, men Sandviken-keeperen redder mesterlig.

Inn mot pauser er det ingen av lagene som kommer seg til noen store sjanser, med unntak av Sophie Román Haug som kommer seg til en skudd i meget god posisjon rett før pause etter fint forarbeid av Thea Kyvåg. Skuddet går rett til side for mål. Lagene går med til pause på stillingen 0-2.

I andre omgang er det Sandviken som kommer seg til omgangens første sjanse etter kun tre minutter, men skuddet går utenfor målet. Etter 52 minutter kommer Sandviken alene med keeper, men skuddet settes over mål.

Etter dette roer kampen seg litt ned og Sandviken har mer og mer ball uten å skape de store sjansene. Emilie Haavi kommer seg til to brukbare skuddmuligheter, men Sandviken får blokkert begge ganger.

Utover i omgangen kommer ikke lagene seg til noen store sjanser før det er spilt 73 minutter, Sandviken kommer seg til et skudd fra venstre, men Cecilie Fiskerstrand har god kontroll og holder ballen. Etter detter kommer Birdsa seg til flere skudd fra 16 meter, men skuddene går utenfor.

Birdsa kommer seg til flere gode innlegg, men Sandviken rydder unna. Etter 86 minutter er Birdsa veldig nærme en utligning, men Sandviken blokkerer unna i siste liten.

Kampen ebber med det ut til 0-2 og sesongen er ferdigspilt for denne gang. Birdsa kunne med det feire bronsjemedalje med de drøyt 750 fremmøtte i LSK-hallen.