LSK-HALLEN ER VÅRT FORT

Lørdag 13.april er det klart for årets andre hjemmekamp i LSK-hallen. Gjestende lag er Arna-Bjørnar.  Foto: Støtt Norsk kvinnefotball

Sist oppdatert: 10. apr 2019 Skrevet av: Ana

 

Skrevet av styremedlem Torunn Swane Østli

Lørdag 13.april er det klart for årets andre hjemmekamp i LSK-hallen. Gjestende lag er Arna-Bjørnar.

Arna-Bjørnar Fotball er fra Arna i Bergen, og er et allianseidrettslag bestående av fotballgruppene i Arna Turn og Idrettslag og Bjørnar IL. Klubben er mest kjent for kvinnelaget i fotball som har vært i Toppserien siden 1997 med unntak av et opphold i første divisjon i 2005. Først som Bjørnar (97-2000) og senere som Arna-Bjørnar (fra og med 2001-sesongen).

Laget fra Bergen har holdt seg ganske stabilt rundt topp 4 i Toppserien, og har bronsemedalje fra årene 2001, 2012, 2013, 2014 og 2018.

Oppgjørene mellom disse to lagene er ofte tette og jevne. I fjorårssesongen endte oppgjørene med en knapp borteseier 1-0 til LSK Kvinner etter et sent mål av Guro Reiten og en 2-0 seier til LSK Kvinner i LSK-hallen i høstoppgjøret. Målscorere da ble Guro Reiten og Ingrid Moe Wold.

Arna-Bjørnar har startet sesongen med to uavgjorte mot henholdvis Trondheims-Ørn borte og Lyn hjemme. LSK Kvinner serieåpnet mot Kolbotn. Dette ble en slitekamp der de gulsvarte snudde 1-3 til 4-3 etter en enorm sluttspurt. Deretter ble det en noe skuffende uavgjort borte mot Avaldsnes i forrige runde.

Etter en sportslig tøff vinter med to heftige kamper mot Barcelona og en litt tung start i Toppserien er spillergruppa og hele klubben meget klare for å vise hva som faktisk bor i oss. Men vi trenger også dere!

Vi håper at så mange som mulig tar turen til LSK-hallen på lørdag for å støtte oss. Den støtten vi fikk på Åråsen mot Barcelona fra nesten 5700 mennesker var helt magisk!

La oss sammen gjenskape den magien!

Kampstart: 15.00

Inngang: Voksen (100kr), barn/honør (50kr), medlem i KFL (50kr). Du kan betale med kontanter, kort og VIPPS. Kiosken er også åpen.

VI – OSS – SAMMEN