Linnea Olausson Tveit (17) klar for LSK Kvinner

Vi ønsker velkommen til den 17 år gamle forsvarsspilleren.

Linnea signeres fra Klepp etter å ha trent med klubben i den siste tiden. Nå ser hun frem til å fortsette karrieren i gult og svart.

-Først og fremst er jeg veldig stolt og glad for å kunne signere for LSK Kvinner. Det er en klubb hvor jeg ser at jeg har mulighet til å utvikle meg mye som fotballspiller, noe jeg ser veldig frem til. Jeg har vært på et lite treningsbesøk og jeg fikk et veldig positivt inntrykk av klubben, sier Linnea.

17-åringen fra Ålgård, har spilt all sin fotball så langt i Ålgård og Klepp. I tillegg har det blitt 13 kamper for henholdsvis J15- og J16-landslaget. Linnea har store ambisjoner om å ta nye steg med LSK Kvinner.

-Mine ambisjoner i LSK kvinner er først og fremst å komme meg 100% tilbake i toppform etter et skadepreget år, for å så utvikle meg så mye som mulig, og etter hvert ta steg inn i Toppserien. Jeg ser veldig fram til disse årene og gleder meg veldig, sier Linnea.

Linnea signeres med en tydelig plan om å fases inn, og som på sikt kan bli en viktig spiller for klubben.

-Linnea kommer fra Klepp i 1.div og har flere aldersbestemte landslagskamper. Hun er en spennende forsvarsspiller som vi tenker i et langsiktig utviklingsløp, sier sportssjef Jan Henrik Øydne.

-Hun vil starte på Wang Romerike, hvor vi kan styre hverdagen og gjøre den mest mulig gunstig, slik at Linnea kan ta steg gradvis i klubben. Vi gleder oss veldig til å se Linnea i gult og svart, og vi ønsker hun velkommen til LSK Kvinner-familien. 

Hjertelig velkommen til oss, Linnea!

VI - OSS - SAMMEN