Lillestrøm Torv er med på laget

Fra venstre: Markedskoordinator Lyly Che og senterleder Hege Andreassen poserer stolt med LSK Kvinner-drakten utenfor Lillestrøm Torv.

Sist oppdatert: 25. jan 2023 Skrevet av: jonas

 

Det er en glede å ønske Lillestrøm Torv velkommen som ny samarbeidspartner med LSK Kvinner. 

-Som Lillestrøms bysenter ønsker vi å bidra til at LSK Kvinner får et flott 2023, slik at de kan fortsette den gode jobben med å skape positive opplevelser og god utvikling! For oss er det viktig å være med der det skjer, sier Hege.

-Vi gleder oss veldig til å samarbeide med LSK Kvinner og ser fram til å bygge en tett relasjon. Vi er opptatt av at både LSK Kvinner og Lillestrøm Torv får et løft i tiden som kommer, og er ikke i tvil om at begge parter kan gjøre hverandre sterkere, sier Hege.

Lillestrøm Torv har en unik beliggenhet i byen. Kjøpesenteret er en naturlig møteplass med over 60 butikker og spisesteder under samme tak. Rett utenfor senteret ligger Storgata med spennende nisjebutikker og Torvet som er byens utendørs samlingspunkt med aktiviteter hele året. Les mer her!

-Vi er veldig takknemlige for at Lillestrøm Torv ønsker å være samarbeidspartner med oss i LSK Kvinner. Vi har hatt en god dialog over tid og timingen var nå riktig. Dette blir veldig bra, vi ser frem mot et godt samarbeid i tiden fremover, sier Jonas Jensen, markeds- og medieansvarlig i LSK Kvinner.