Lady Solskjerming og Nortekk forlenger

Det er meget gledelig å annonsere at to av våre partnere forlenger sitt engasjement med LSK Kvinner! Foto: Andreas Kristoffer Berge.

Nortekk forlenger og øker sitt engasjement

Nortekk er kjent aktør i LSK-miljøet, både på kvinne- og herresiden. Nå har bedriften igjen forlenget samarbeidet med LSK Kvinner, og de har i tillegg økt sitt engasjement for 2. år på rad.

- Vi er stolte over å være samarbeidspartnere med et av landes beste lag. Dette har vært et langvarig samarbeid, som vi nå er veldig glade over å forlenge atter en gang, sier Lars Martin Norvik i Nortekk.

Nortekk har snart 40 års erfaring i sin bransje. Nortekk-gruppen en av landets eldste og største taktekkerbedrifter. Nortekk Taksenter er butikken for de som trenger takprodukter og spesialverktøy. De leverer til både proff- og privatkunder. Les mer her!

- Vi setter stor pris på samarbeidet vi har hatt og har med Nortekk. Vi er ekstra takknemlige for den lojaliteten Nortekk viser i form av sitt langvarige engasjement med klubben og vi gleder oss til å ta fatt på nok ett år sammen, sier innholds og markedsansvarlig Jonas Otto Jensen i LSK Kvinner.

Lady Solskjerming er klar for sin 6. sesong som samarbeidspartner

Lillestrøm-bedriften Lady Solskjerming skal være synlige på Romerike. Nå har de forlenget som samarbeidspartner i LSK Kvinner.

Familiebedriften fra Lillestrøm, som ble etablert mot slutten av 60-tallet, kom inn i LSK Kvinner sitt partnernettverk i forkant av 2019. Nå fortsetter de som sponsor også for neste år. Her kan du lese mer om bedriften!

– Romerike er vår hjemmebane. Vi ser på Romerike som vår hjemmebane og LSK Kvinner som en viktig aktør, sier Ole Petter Olaisen, eier av Lady Solskjerming. 

– Det er meget gledelig at Lady Solskjerming forlenger sitt samarbeid med LSK Kvinner. Lady Solskjerming og Ole Petter er veldig engasjerte og aktive i vårt sponsornettverk. Vi ser frem mot fortsettelsen, sier Innholds- og markedsansvarlig i LSK Kvinner Jonas Jensen.