KOMFORTABEL 2-0 SEIER MOT STABÆK I LSK-HALLEN

Kampreferat

Kampen åpner relativt jevnt før LSK Kvinner tar tak i matchen. Etter 13 spilte minutter løper Emilie Woldvik fra egen banehalvdel og parkerer samtlige Stabæk-spillere på høyresiden, før hun finner Fiona Worts inne i feltet. Sistnevnte bredsider ballen i mål lekkert til 1-0!

Kun to minutter senere får vi nok en gang nettsus i LSK-hallen. Birdsa kombinerer fint før Fiona Worts finner Andrea Wilmann i boksen. Andrea setter ballen kontrollert i mål og vi leder 2-0.

Med unntak av to gode sjanser for Stabæk, begge på headinger, er det LSK Kvinner som står for beholdningen i de første 45.

Vi er nærme å legge på til 3-0 ti minutter inn i 2. omgang da Fiona Worts elegant drar seg forbi en Stabæk-forsvarer og setter ballen i nettveggen. Etter dette har Stabæk periodevis mer ball enn de hadde i de første 45, men de altfor store sjansene uteblir.

15 minutter før slutt kommer Birdsa på en kontring som er meget nærme i å resultere i scoring. Thea Kyvåg kommer fremover på sin høyreside før hun spiller inn til en umarkert Andrea Wilmann på 8 meter, men Andrea setter skuddet rett til side for mål.

Stabæk fortsetter å ha en del ball, mens Birdsa er giftige på kontringer. Etter 86 spilte minutter tror alle i LSK-hallen at Camilla Linberg punkterer kampen med en nydelig avslutning. Ballen går i mål, men linjedommer blåser av for offside. En meget tvilsom avgjørelse.

Flere mål blir det ikke og vi vinner fortjent 2-0. DEILIG!

Kampfakta

LSK Kvinner 2-0 Stabæk

13′ Fiona Worts (Assist: Emilie Woldvik)

15′ Andrea Wilmann (Assist: Fiona Worts)

Lagoppstilling

4-2-3-1: Moa Edrud – Emilie Woldvik (c) – Malin Brenn – Ina Gausdal – Oda Johansen, Ingrid Spord – Emma Stølen Godø, Thea Kyvåg (Ut 83′) – Laura Gashi (Ut 46′) – Andrea Wilmann, Fiona Worts (Ut 70′)

Innbyttere: Thiril Erichsen, Casandra Lüthcke, Nina Jakobsson (Inn 70‘), Camilla Linberg (Inn 46′), Signe Holt Andersen (Inn 83’), Elise Thorud.

Neste kamp for Birdsa er borte førstkommende søndag klokka 15.00 mot Kolbotn.