KOLBOTN 2-1 LSK KVINNER

Kampreferat

Birdsa åpner kampen veldig friskt, og vi kommer oss til flere gode innlegg de første fem minuttene av kampen. Vi er meget nærme å ta ledelsen ved Andrea Wilmann etter kun fem spilte minutter. Likevel er det Kolbotn som skal ta ledelsen på sin første sjanse i kampen etter åtte spilte minutter.

Kampen er relativt rolig etter dette, frem til det er spilt 21 minutter. Thea Kyvåg finner Fiona Worts i feltet som kommer seg til et godt skudd, men keeper redder. Fire minutter senere er vi igjen meget nærme, denne gang på et hjørnespark. Ina Gausdal header i stolpa og ut. Marginene ikke med oss.

Utover i omgangen skaper ingen av lagene noe mer, og stillingen til pause er 2-0.

I andre omgang er Kolbotn nære å ta ledelsen tre minutter inn i omgangen, men de setter skuddet over mål alene med Moa Edrud. Det er isteden Birdsa som skal få kjenne på nettsus kun fem minutter senere. Laura Gashi drar med seg ballen fint fremover før hun finner Fiona Worts. Sistnevnte banker ballen i det lengste hjørnet fra 16-meter til 1-2!

Kampen er ganske rotete etter dette, og LSK Kvinner har mest iniativ, uten å skape de altfor store sjansene. Med unntak av et par skudd fra skrå vinkel, skaper ingen av lagene noe som setter noen av lagets målvakter på noen vanskelige prøver.

Kampen ebber ut og vi taper 2-1.

Kampfakta

Kolbotn 2-1 LSK Kvinner

52′ Fiona Worts (Assist: Laura Gashi)

Gule kort: 63′ Laura Gashi

Lagoppstilling

4-2-3-1: Moa Edrud – Emilie Woldvik (c) – Malin Brenn – Ina Gausdal – Oda Johansen, Ingrid Spord – Emma Stølen Godø, Thea Kyvåg – Laura Gashi – Andrea Wilmann (Ut 73′), Fiona Worts

Innbyttere: Thiril Erichsen, Casandra Lüthcke, Nina Jakobsson (Inn 73′), Elise Thorud, Mia Authen

Neste kamp for Birdsa er 12. juni klokka 15.00 hjemme mot Arna-Bjørnar. Kjøp kampbillett til oppgjøret her!