KOLBOTN 1-2 LSK KVINNER

Kampreferat

LSK Kvinner stilte med lik startellever som hjemme mot Stabæk i forrige rundes 4-0-seier. Det var en regntung og våt gressmatte som ventet jentene da de ankom Sofiemyr stadion på lørdag. Dette skulle vise seg å spille en stor rolle for hvordan kampen skulle utspille seg.

Nå kan du bestille årets drakt her!

Fra første spark på ballen i regnværet på Sofiemyr stadion merket Birdsa at mulighetene for finspill var begrenset. De tar likevel tak i kampen fra første sekund og setter press på målet til Kolbotn. Etter 10 spilte minutter slår Emilie Haavi et innlegg fra venstre. Innlegget går i en fin bue over keeper og rett i mål og 0-1 er et faktum!

Etter målet fortsetter LSK Kvinner å kjøre på, noe som igjen skal gi uttelling. Etter 16 minutter spiller Birdsa seg til et hjørnespark. Camilla Linberg slår hjørnesparket på bakerste stolpe. Ina Gausdal kommer løpende inn i feltet og takler ballen på volley inn i mål! Et nydelig mål og 0-2 er et faktum på Sofiemyr stadion.

Etter 0-2-scoringen fortsetter kampen i samme spor. LSK Kvinner skaper sjanser og har mest ball, men underlaget gjør det vanskelig i regnværet. Likevel, etter 28 spilte minutter, kommer Kolbotn i angrep. En Kolbotn-spiller finter seg inn i 16-meteren fra høyre, før det slås et godt innlegg inn som en Kolbotn-spiller setter i mål. 1-2. Dette er også resultatet når lagene går til pause.

Andre omgang bærer preg av to lag som spiller på en vanskelig og regntung gressmatte. Det scores ingen flere mål, og LSK Kvinner kunne med det innkassere sin 6. seier for sesongen. Nå rettes alt fokus mot onsdagens derby i LSK-hallen mot Vålerenga!

Kjøp årets sesongkort her!

Kampfakta

Kolbotn 1-2 LSK Kvinner

10´  Emilie Haavi (Assist: Nora Eide Lie), 16´  Ina Gausdal (Assist: Camilla Linberg).

LSK Kvinner XI: Ida Norstrøm, Cathrine Dahlström, Casandra Lüthcke, Ina Gausdal, Emilie Woldvik, Justine VanhaevermaetNora Eide Lie, Mimmi Löfwenius, Camilla Linberg, Emilie Haavi(c), Sophie Román Haug.

Innbyttere: Thiril Erichsen, Isabell Bachor (Inn 61. min), Mia Authen, Thea Kyvåg, Mille Ivi Christensen (Inn 51. min), Malin Brenn (Inn 62. min).

Neste kamp er hjemme LSK-hallen mot selveste Vålerenga onsdag 15. juli klokken 19:45. Kom på kamp og støtt Birdsa til 3 poeng mot erkerivalen! Kjøp kampbillett her