Knut Aga Jr. er ny hovedtrener for rekruttlaget

Sist oppdatert: 08. aug 2022 Skrevet av: jonas

 

Det er en stor glede å ønske velkommen til 51 år gamle Knut Aga Jr. som vår nye rekruttrener.

-Jeg har selv spilt fotball for Vålerenga, Lyn, Bryne, Strømmen og Molde. Jeg har vært trener siden 2000, etter at jeg måtte legge opp grunnet skader. Tidligere har jeg vært trener i Sørumsand, Rælingen, Skedsmo, Lørenskog og Fet. Nå ser jeg frem mot å begynne i LSK Kvinner. Jeg gleder meg veldig, jeg tror dette blir kjempegøy og ikke minst veldig spennende, sier Knut.

Knut som er fra Rælingen, har en bakgrunn både som spiller og trener. Nå gleder han seg til å ta fatt på sin første jobb i jentefotballen:

-Da jeg ble kontaktet av dere tenkte jeg med en gang at dette er en meget spennende mulighet. Jeg har vært i dialog med LSK Kvinner tidligere, da i 2009, men den gangen ble jeg værende i Lørenskog. Dette er min første jobb innenfor damefotball, noe som er spennende, spesielt når en ser utviklingen de siste årene. LSK Kvinner er en profesjonell klubb, så det å komme inn i dette miljøet hvor en møter folk som har veldig mye kompetanse blir veldig bra. Jeg ser frem mot å utvikle meg selv som trener, men også det å kunne være med å påvirke og utvikle jenter som virkelig vil, og som er på vei opp til a-laget, sier Knut.

Sportssjef Ranveig Karlsen er meget fornøyd med å få Knut på plass:

-Knut har UEFA A-lisens, samt en lang karriere bak seg som fotballspiller på høyt nivå. En slik erfaringen er vi veldig godt fornøyd med å få på plass, og vi ser frem mot å ha Knut som trener for våre håpefulle og talentfulle minibirds. Knut er opptatt av kvalitet, engasjerte spillere og han har et brennende ønske om å bli god. Dette blir bra, Ranveig.

Hjertelig velkommen til oss, Knut!

 

Vi benytter samtidig muligheten til å takke av Kenneth Wold for jobben han gjorde under sin tid som rekruttrener hos oss. Begge parter har blitt enige om å avslutte samarbeidet.

 

VI – OSS – SAMMEN