KLART FOR SERIEKAMP I LSK-HALLEN

 

Før kampen skrevet av Maria Javery

ENDELIG er det klart for seriekamp i LSK-hallen igjen! Denne dagen har jentene ventet ekstra lenge på.

På motsatt banehalvdel står tittelutfordrer Sandviken. De har på lik linje med LSK klart å ha kontinuitet og bygge videre på prosjektet de startet på for noen år siden. I første seriekamp spilte vi 1-1 borte mot Rosenborg, mens Sandviken slo Vålerenga 3-2.

Det forventes å bli en tøff og jevn kamp. Jentene er selvsagt revansjesugne etter uavgjort i åpningskampen.

Vi håper at enda flere vil bidra i sofakampen frem mot kampstart søndag klokken 15:30! En stor takk til alle som har bidratt så langt. Vi nærmer oss med stormskritt tilskuerrekorden i LSK hallen fra 2014 ! Støtt birdsa ved å vippse til 25485. 

Vi har tatt en prat med kaptein Emilie Haavi og hovedtrener Hege Riise før kampen.

 

Emilie Haavi om første hjemmekamp

Jeg gleder meg alltid til å spille i hallen, men som du sier så er det veldig lenge siden sist, og jeg kjenner at jeg gleder meg ekstra mye til søndag. Hallen er vårt fort, og det skal det fortsette å være også denne sesongen. Jeg synes det er vanskelig å spå noe foran kampen. Det har aldri vært mer usikkerhet rundt hvor andre lag står med tanke på korona-situasjonen. Sandviken leverte en sterk kamp mot Vålerenga, og jeg forventer et tett kampbilde, der begge lag kommer til å gi alt for 3 poeng.

Det vil selvfølgelig bli et savn uten alle trofaste tilskuere og kanarifansen på tribunen, men vi er så heldige at 110 får slippe inn, så vi får håpe de klarer å lage litt liv allikevel i tillegg til alle som støtter oss fra sofakroken!

Det hadde vært utrolig kult å slå tilskuerrekorden vår fra 2014 på 1643! Vi er uansett utrolig takknemlig for alle som har bidratt med både stort og smått. Dette gjenspeiler jo slagordet vårt; VI-OSS-SAMMEN!

 

Hege Riise om første hjemmekamp

Da er det endelig kamp i LSK-hallen og det gleder vi oss veldig til. Sandviken har de siste årene klart å ha en kontinuitet i laget og bygd en plattform, så jeg ser absolutt på de som en utfordrer i år. De var gode mot Vålerenga og ser generelt solide ut. Jeg tror det vil bli en tøff kamp for oss, men vi skal bite godt fra oss. Vi må opp i boksspillet vårt fra Rosenborg kampen. Der må vi være nøyere med innleggene samt være enda tøffere og presise i avslutningsmomentet. Det vil selvfølgelig være litt rart i år uten tilskuere og ikke minst kanarifansen. De har laget lyd, liv og røre så det blir litt rart uten de i hallen, men da får vi håpe på vill jubel fra sofatitterne så vi føler støtten fra dem helt til hallen.

Når det kommer til sofakamp-aksjonen vi har gående så hadde det vært utrolig gøy å slå publikumsrekorden fra 2014 på 1643 tilskuere. Det vil være en fin måte for jentene og klubben å kjenne på støtten fansen gir oss. Synd at de ikke kan være tilstede på arenaen, men aksjonen viser at de skulle ønske at de var til stede og gir oss massiv støtte. Det setter vi stor pris på!

Hege avslutter med å presisere at jobben de frivillige og de som bidrar i sofakampen er helt uvurderlig og det er vanskelig å sette ord på hvor mye dette betyr for jentene, støtteapparatet og ikke minst for klubben i sin helhet. Det at vi kan komme på kamper og kun ha fokus på det vi skal gjøre, mens alt det rundt blir ordnet av mennesker som er glad i klubben og som stiller opp for oss, det er helt fantastisk. Så tusen takk til alle sammen!

Jentene er nå klare til kamp, sofakampaksjonen fortsetter og vi håper at du vil bidra og at det blir full jubel i sofaen underveis i kampen. Vi starter ‘vorspielet’ nå og gleder oss til avspark søndag kl 15:30 sammen med dere!

 

Forza birdsa!!

VI-OSS-SAMMEN