KLART FOR ÅRETS FØRSTE CUPKAMP

 

I morgen reiser vi til Fredrikstad for å spille årets første kamp i NM på veien mot Ullevaal. Kampstart på Fredrikstad Stadion mot FFK er klokken 18.00.

Fredrikstad FK spiller til vanlig i 3. div. Kvinner avd. 02, hvor de blant annet er i samme avdeling som LSK sitt kvinnelag. I cupens 1. runde slo de ut Sarpsborg 08, noe overaskende da de til vanlig spiller i 2. divisjon.

André Bergdølmo er meget fornøyd med laget om dagen, og han gleder seg til å gi flere spillere sjansen i morgendagens kamp.

– Vi kommer fra tre solide prestasjoner i Toppserien og vi er meget fornøyd med hvordan vi ser ut om dagen sportslig. Nå går vi inn i et tett kampprogram, så det er naturlig at vi hviler en del spillere i morgensdagens oppgjør mot FKK, sier André.

– Vi begynner å få en god bredde i stallen, og det er enda flere spillere som nærmer seg veldig, så laget vi sender ut på banen i morgen blir uansett solid. Flere spillere vil få muligheten til å vise seg frem i morgen, noe som er bra for det som skal skje på banen i tiden fremover, sier André.

Kampen vises på TV 2 Play.

VI – OSS – SAMMEN