Klare for finale i J19-NM!

Vi sikret vår 2. strake finale i J19-NM med en overbevisende 3-1-seier borte mot Brann!

I 1. omgang er det vi som styrer kampen, og vi skaper flere store sjanser, men Brann holder unna helt til vi har spilt 27 minutter. Josfine Løken får en ball som har gått gjennom hele feltet, som hun setter kontrollert i mål. 0-1!

Kun fire minutter senere kommer scoring nummer to. Josefine Løken slår et innlegg som Nora Marie Stærk header i mål. 0-2!

Etter pause er Brann litt mer med, men det er fortsatt vi som er det beste laget på banen.

Dagens 3. scoring kommer etter 69 minutter. Luana Cotrau kjører finteshow før hun spiller ballen til Nora Marie Stærk som setter ballen i mål. 0-3!

Brann presser på etter dette, og de belønnes med en redusering 13 minutter før slutt.

Ledelsen er dog aldri truet, og vi kontrollerer inn en sterk 3-1-seier borte mot Brann!

Vi er med det klare for vår 2. cupfinale i J19-NM på rad!!!

KAMPFAKTA

Brann 1-3 LSK Kvinner

Mål: 27' Josefine Løken (Målgivende: Emma Reshane), 33' Nora Marie Stærk (Målgivende: Josefine Løken), 33' Nora Marie Stærk (Målgivende: Luana Cotrau)

Laget (3-4-3): India Guzman, Linnea Camitz - Emilia Tufte-Gerhardsen - Linnea Tveit - Josefine Løken, Kaja Hjelmhaug - Jenny Oline Strøm (c) - Emma Reshane, Christina Herseth - Nathalie Høgi - Nora Marie Stærk

Innbyttere: Matilde Wenger, Anna Rognli, Aurela Imeraj, Sofia Mendelin-Norebø, Vilde Andreassen, Isabella Lepore, Luana Cotrau

Bytter: 46' Luana Cotrau inn, Nathalie Høgi ut. 67' Matilde Wenger inn, Emma Reshane ut. 74' Sofia Mendelin-Norebø inn, Nora Marie Stærk ut. 76' Aurela Imeraj inn, Kaja Hjelmhaug ut. 88' Anna Rognli inn, Christina Herseth ut.