KLARE FOR 8-DELSFINALE I CHAMPIONS LEAGUE!

LSK Kvinner er videre til 8-delsfinalen i Champions League. Det er klart etter 2-1 sammenlagt over FC Minsk. Mesterligaoppgjøret ble Hege Riises siste kamp som hovedtrener.

Selv om birdsa hadde en 2-0-seier å gå på fra bortemøtet, ble det svært spennende i returoppgjøret på Åråsen onsdag kveld. Det stod 0-0 til pause, men da FC Minsk scoret etter 71 minutter starta et stormløp mot LSK Kvinner-målet. Men, hjemmelaget holdt stand og berget med nød og neppe videre avansement i turneringen. Blant annet takket være en god Ida Norstrøm som vartet opp med solid målvaktspill og en spesielt merkverdig feberredning i sluttminuttene.

Nå venter nye eventyr for birdsa i Champions League i 2021. Den 16. februar blir 8-delsfinalene trukket. Deretter blir det oppgjør over to kamper som går 3./4. mars og 10./11. mars.