Klara Sporsem (26) på lån fra Molde FK

Målvakten er hentet på et lån ut sesongen.

Klara har sluttet seg til oss allerede og hun hadde i dag sin første økt med laget. Hun gleder seg til å spille resten av sesongen hos LSK Kvinner:

- Det er ekstremt artig å få muligheten i LSK Kvinner, jeg er sykt gira på det eventyret her. Jeg ble veldig godt tatt imot av jentene, og det virker som en veldig fin gjeng, sier Klara.

Målvakten er fersk seriemester med Molde FK som sikret seg opprykk til 1. divisjon i forrige måned. I tillegg til flere sesonger i Molde FK, har 26-åringen spilt flesteparten av kampene i sin karriere for ØHIL i 1. divisjon, samt kamper for Vålerenga. 

- Nå har jeg jo rykket opp med Molde, så jeg tenker at det er et naturlig mål å prøve å ta medalje med LSK Kvinner. Det er jo absolutt et stort mål, sier Klara

Bli med på kamp mot Brann på lørdag - kjøp billett her!

Det sportslige apparatet er meget fornøyd med å få på plass 26-åringen til resten av høstsesongen.

- Vi er glade for at Klara tilslutter seg troppen og skal bidra i sluttspurten av sesongen. Klara er en solid keeper som vi er sikre på vil gjøre en god figur. Vi takker Erlend Holmlund og Molde FK for god dialog og godt samarbeid, sier sportssjef Jan Henrik.

Velkommen til oss, Klara!

VI - OSS - SAMMEN
Annonse fra Toppserien: