KLARA RYBRINK HAR SIGNERT FOR LSK KVINNER

 

Svensken er hentet fra Kristianstads DFF og slutter seg til laget i slutten av uka. 26-åringen har signert på en avtale ut året, med opsjon på ytterligere to år til. 

Klara, som har spilt hele sin karriere i Sverige, er nå klar for å skifte til LSK Kvinner og Norge:

-Det er kjempekult og spennende å ha signert for en storklubb som LSK Kvinner, jeg gleder meg kjempemasse til å komme til Norge. Jeg ser frem mot å begynne å trene med laget og møte alle sammen, sier Klara.

I tillegg til Kristianstads DFF, har Klara en fortid i Kalmar og Kungsbacka. Midtstopperen er en ambisiøs og hardtarbeidene spiller: 

-Jeg er en midtstopper som alltid jobber hardt og er sterk i det defensive. I oppspillsfasen liker jeg å ta med meg ballen fremover, sier Klara.

-Mitt personlige mål har alltid vært å bli så bra som mulig og hele tiden utvikle meg selv som fotballspiller. Jeg tror derfor at LSK Kvinner passer meg veldig bra, dette kjennes som et rett steg å ta i min karriere. Dette blir en helt ny liga for meg.og jeg vil så klart vinne og utvikle meg så mye som det går med klubben, sier Klara.

Med denne signaturen på plass styrker vi forsvaret ytterligere. Det sportslige apparatet er glade for å få erfaring og kvalitet inn i spillertroppen:

-Vi er veldig glade for at Klara har valgt å komme til oss i sommer. Hun er en spiller som begynner å bli erfaren og som vi gleder oss over at skal bidra i vårt miljø, sier Knut.

-Klara er en rolig midtstopper som er dyktig med ball og som har en god fysikk. Denne kombinasjonen gjør at hun kan bidra både i vårt oppbyggende spill, men også når vi er nødt til å forsvare vår egen boks, sier Knut.

Velkommen til LSK Kvinner, Klara!

VI – OSS – SAMMEN